vineri, 25 iulie 2014

Un filmulet frumos

Interesant fel de a vedea lucrurile. Iar mie personal mi-au placut acesti oameni. Sunt de admirat!




O zi faina si cu spor!

5 comentarii:

Nicol spunea...

Interesant, cum la o anumita varsta multi dintre =noi dorim sa descoperim alta civilizatie, sa ne bucuram de frumusetea naturii pe care Dumnezeu o creat-o in intreaga lume!

corina spunea...

Nicol, cine doreste sa faca fapte pentru mantuire Dumnezeu da prilej oricui. Totul e ca omul sa vrea.
Pe mine m-a pus pe ganduri...

Mihaela Dămăceanu spunea...

Să ştii că m-a impresionat mult. E adevărat că unii oameni au nevoie de schimbare mai mult decât alţii, dar este remarcabil ce au izbutit să facă acolo. Cel mai mult şi mai mult am apreciat efortul lor de a face şcoală cu copiii. Îţi dai seama ce performanţă au reuşit, ca dintr-un procent de 50% abandon şcolar să îi convingă pe toţi să ajungă până la liceu. Doi oameni, doar doi oameni plus ceilalţi doi ulterior să facă un sat de romi să meargă la şcoală. Absolut impresionant. Mi se pare că zicala "omul sfinţeşte locul" este perfect aplicabilă aici.

corina spunea...

Mihaela, tot la aceasta emisiune pe yuo tube, am gasit un alt filmulet excelent daca ai timp cauta-l si-l urmareste , e scurt sapte minutele. Nu-ti ia mult si vezi ceva deosebit. Filmuletul cu pricina se numeste "Britanicul pentru care Lomanul bate Londra" exceptional!!! :)

elena marin-alexe spunea...

Mi-a plăcut! Să ai o zi bună, Cori!