luni, 17 mai 2010

Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu



     Atunci cand crezi cu adevarat, cand esti hotarat ,cand nu ai indoiala ca nu se poate,atunci si numai atunci stiloul pe care al ai in mana ,si ai incredere sa-l inmanezi Creatorului tau atunci povestea ta de dragoste va fi cu adevarat fericita.
  "Ca fete ni s-a dat un mare dar:puritatea noastra.Si tot ce ne face sa fim ceea ce suntem din punct de vedere emotional-natura noastra feminina,sensibilitatea,vulnerabilitatea si dorinta de a ne darui in antregime unui singur baiat-este parte a acestui dar.Puritatea noastra este o comoara.Ea este mai mult decat verginitatea si incepe cu ceea ce suntem in interior.Este ca o perla de mare pret inchisa intr-o cochilie protectoare,care creste si devine tot mai frumoasa cu trecerea timpului.
Prin relatiile mele amoroase, mi-am vatamat perla de mare pret a puritatii.Din cauza aceasta ma simteam pangarita si folosita.Vatamarea nu s-a produs doar atunci cand "am mers putin prea departe"din punct de vedere fizic.Risipirea acestei comori a inceput in momentul in care mi-am daruit inima si sentimentele unor baieti care n-ar fi trebuit sa primeasca niciodata acest dar.Le-am permis altora sa -mi distruga si sa-mi zdrobeasca inima...."
   O carte deosebita pentu fete si baieti.V-o recomand cu caldura asa cum o voi pune-o si eu la randul meu in mainile copiilor mei la momentul potrivit, atunci cand vor putea sa discearna ce vor dori sa faca cu povestea lor de dragoste.Cartea se gaseste la editura Kerigma.
                        Va doresc o zi deosebita!                            
                                                       Corina                                
..

4 comentarii:

Liliana spunea...

Multumim Corina!
Cartea se poate comanda si pe internet?

corina spunea...

Da eu fac comanda pe internet pentru ca nu am alta posibilitate locuind an afara.Cartea e super sunt convinsa ca o sa ati placa.

kis spunea...

aceasta carte cu siguranta va fi de ajutor multor tineri,nu am vazut-o pe la standurile noaste de carti sper sa apara si in zona noastra.
fi binecuvantata!

corina spunea...

Antradevar Kis se poate anvata multe din ea eu cel putin am antalnit lucruri noi.Cred ca merita sa fie citita de catre orice tanar.O dupa amiaza linistita!