sâmbătă, 29 mai 2010

Atatea mijloace de comunicare,dar atat de singuri...

      

    "Vin de la birou si il gasesc in fata calculatorului.Ma saruta,la fel cum o face de fiecare data - aproape absent- si se intoarce la jocurile lui.Pregatesc masa,vine si isi ia ceva pe o farfurie,iar apoi se posteaza in fata televizorului" ,povesteste,foarte trista,Miruna.
                 Ea ar vrea sa il auda povestindu-i cum a fosta ziua pentru el, nu sa stea impreuna pe canapea ca doi straini care au venit  la cinema."Ma prabusesc,ca in fiecare seara,la pamant si plang.Asa este de aproximativ jumatate de an.Nu am puterea sa ma despart de el pemtru ca il iubesc, das singuratatea asta ma doboara si am convingerea ca nu voi mai rezista mult timp" ,marturiseste Miruna. Se simte singura si asta o sfarseste pe Miruna,putin cate putin...
                "Rasfoind" internetul,aflu ca singuratatea este la fel de daunatoare organismului precum obezitatea sau fumatul.Acele persoane care se izoleaza au imunitate scazuta si sunt depresive.Efectele daunatoare ale singuratatii pot ajunge pana la aparitia dementei chiar.Mijloacele de comunicare electronica,ca internetul,nu ii fac pe oameni decat sa se izoleze si mai mult,chair daca impresia generala este ca socializeaza cu foarte multi oameni.
                        Psihologie-Medicina (din ziarul Observatorul-Espania)

                        Va doresc un sfarsit de saptamana cu multe binecuvantari!!
                                                                Corina.

4 comentarii:

Oana Roxana spunea...

Un articol interesant ca de obicei.Problema aceasta se regaseste la nivel mondial.Nu suntem niciodata singuri.Intotdeauna e El langa noi. :)Intotdeauna imi arata asta,iar daca nu-L simt,inseamna ca am apucat-o pe un drum gresit.Nu suntem singuri!

corina spunea...

Oana cit adevar ai glasuit!Intradevar atunci cind nu-l avem pe El suntem cu adevarat singuri.Bucurie iti doresc!

DoarATAT spunea...

Bună Ziua !
Doamnei Corina !
~
Mereu suntem singuri, chiar dacă ştim, sau nădăjduim că EL este cu noi.
Dumnezeu ne vrea egal de diferiţi.
Dumnezeu ne vrea unici.
Dumnezeu vrea ... să îl dorim, clipă de clipă ... şi atunci, UNEŞTE DESTINE.
Prin Iubire impărtăşită !
~
Cornelius,

corina spunea...

Ai dreptate frate Cornel Dumnezeu cu adevarat ne vrea unici pentruca defapt si El la randul lui ne -a plamadit pe fiecare dintre noi unicat in aceasta lume .Domnul sa va binecuvinteze!