luni, 30 ianuarie 2012

Cu versetul la brat...

Buna dimineata tuturor! A sosit din nou  ziua versetului de suflet.Mi-am zis sa continui totusi cu versete mai scurticele si usoare pentru a le putea "digera" mai bine, si totodata sa prezinte si o continuitate a versetelor anterioare.
Traim intr-o societate de deznadejde, frica, dar si de dezbinare.Parca aproape nu mai putem lupta contra curentului din aceste vremuri.



Versetul 4:14 din Pilde ne vine parca in ajutor nu numai celor tineri ci noua a tuturor de la mic pana la mare.Ne da solutia corecta  inainte de a intra pe fagasul pierzarii.Ba parca doreste cu orice chip sa ne opreasca de pe drumul unde scrie  ATENTIE  DRUM PERICULOS!
Draga cititor iata ce ne invata pe toti acest verset:



Chiar daca ne sunt cunoscute astfel de mesaje,e bine sa ni le aducem aminte din cand in cand.Drumul vietii prezinta suisuri si coborasuri. O vorba buna adusa la timp te pazeste de focul care poate ucide in cel mai scurt timp.
Va doresc o noua saptamana Binecuvantata!

4 comentarii:

Pr.Victor spunea...

Un verset al Vechiului Testament ce se împlineşte în Noul Testament prin cel ce este Calea,Adevărul şi Viaţa. Acetsa este drumul pe care trebuie să mergem, căci el duce la cer.

elena marin-alexe spunea...

Sfat de aur de 24 carate in acest minunat verset. Binecuvantata sa fii draga Corina.

C.T spunea...

Foarte frumos versetul si plin de adevar . Sunt toate indrumar in viata ele sunt taina clipelor traite frumos. Inspiratia cu ravasele sau micile carticele imi place.

Mariana spunea...

Aşa e, Corina, e bine să cugetăm mereu la înţelepciunea lui Dumnezeu, să ducem cele citite în minte şi-apoi să le aşezăm în suflet.
O saptămână cu Domnul!