joi, 17 noiembrie 2011

Goneste-ti gandurile negre



Pana una alta in timp ce voi continuati sa va inscrieti la dar, haideti sa ne intarim putin contra gandurilor rele si sa le alungam din fiinta noastra!

Chiar daca mediul tau este deprimant, ridica-te deasupra.Intoarce spatele intunericului, priveste spre lumina si umbrele se vor imprastia.


 Cu toate ca nu-i prea usor, oricine poate sa-si schimbe dispozitia rea in buna.Arunca-te in curentul vietii active, intereseaza-te de tot ce te inconjoara.Ocupa-te de membrii familiei tale, adopta-le ideile, intereseaza-te de proiectele lor.Iesi din tine si vei fi fericit.


Fa neintrerupte eforturi sa raspandesti imprejurul tau veselie si voie buna; indata ai sa te simti intarit, incurajat.


Trebuie sa uitam tot ceea ce ne-a facut sa suferim, tot ceea ce ne-a fost neplacut si sa nu ingaduim amintirilor amare sa ne tulbure.A-ti aminti mereu acea neplacere, este a-i intretine veninul.Goneste-o din gand cum ai goni un hot din casa.


Multi isi alunga ideile negre citind carti amuzante, dar mai ales cartile sfinte ce, prin continutul lor de inspiratie,linistesc spiritul si-l vindeca. 


Cel mai bun mijloc de-a goni discordia este sa-ti umpli viata de armonie.


Ori de cate ori te simti ingrijorat, nelinistit sau descurajat, opreste-te si spune-ti: " Nu asa trebuie sa traiasca o fiinta inteligenta si curajoasa".
                                                   (Minunile gandului-Swet Orion Marden)
                                                                   O zi cu ganduri bune!!!!!

5 comentarii:

Mariana spunea...

E greu să alungăm din suflet şi minte suferinţa, răul pricinuit, nedreptatea, lucrurile supărătoare. Parcă e cel mai greu, ştiu din proprie experienţă. Dar mai ştiu că se poate, cu rabdare, exersând mereu, cerând ajutorul Celui care mereu iubeşte, Care nu ţine minte răul.
Te îmbrăţişez şi îţi mulţumesc pentru postările frumoase!

adriana spunea...

Corina, referitor la fotografiile de toamna; poti posta la tine pe blog si o copiez eu, pastrand titlul ales de tine. Poti scrie sub fotografie ca o inscrii la Toamna cu bucurie, SI LINKUL SA DUCA SPRE http://adriana-dardindar.blogspot.com/2011/11/doamne-ce-zile-frumoase-de-toamna-ai.html

corina spunea...

Mariana intradevar e foarte greu dar mai ales cand nu prea putem sa ocolim pricinile.Dar probabil ca Dumnezeu stia lucrul acesta si de aceea ne-a lasat virtutea rabdarii sau a indelungii rabdari!:)
Toate cele bune!

Adriana,o ma silesc sa fac ceva.:)

Pr.Victor spunea...

Cine reuseste sa fie in viata precum copiii din Evanghelie, cine reuseste sa socoteasca viata ca o joaca in gradina lui Dumnezeu, cine poate sa vada mereu doar partea plina a paharului, cine stie sa primeasca si pe cele rele si pe cele bune deopotriva si cine tot timpul are constiinta platii pentru inmultirea talantului nu are ganduri rele. Gandurile rele ocupa locul unde lipseste Dumnezeu din mintea omului.

corina spunea...

Ce frumos ati remarcat! Multumesc parinte!