joi, 27 ianuarie 2011

Puterea unei Rugaciuni
    O femeie imbracata saracacios, cu o privire de om invins,a intrat intr-o zi intr-o bacanie. S-a apropiat de stapanul magazinului
 intr-un mod foarte umil l-a intrebat daca nu ar putea sa-i dea si ei pe datorie cateva alimente.  I-a explicat cu glas usor ca sotul ei era foarte bolnav si ca nu putea munci, si ca aveau si sapte copii, care trebuiau hraniti.

     Bacanul, a privit-o de sus si i-a cerut sa paraseasca imediat magazinul sau.
    Avand insa in gand nevoile familiei sale, femeia i-a mai spus: Va rog, domnule, o sa va aduc banii inapoi de indata  ce voi putea.
     Bacanul insa ii spuse ca nu-i poate da pe datorie, pentru ca nu are credit deschis la magazinul sau.  Langa tejghea se mai afla inca un client, care a auzit  discutia dintre cei doi. Clientul facu cativa pasi inainte si ii spuse bacanului ca o sa acopere el costurile pentru orice  are  aceasta femeie nevoie pentru familia sa.
     Bacanul raspunse parca in sila: Ai o lista cu cumparaturile de care ai nevoie?
    Louise a raspuns: Da, domnule.
     O.K, spuse bacanul, atunci pune-o pe cantar si eu o sa-ti dau marfa de aceeasi greutate cu lista dumitale.
    Louise, ezitand o clipa, cu privirea in jos, baga mana in geanta si scoase o bucatica de hartie pe care scrise ceva in graba. Apoi puse cu grija biletelul pe cantar, cu privirea tot aplecata.
    Ochii bacanului si ai celuilalt client priveau plini de uimire cum cantarul statea inclinat in partea cu hartia. Bacanul, privind la cantar, s-a intors usor catre client si ii spuse mormaind: Nu-mi vine sa cred!
    Clientul a zambit, iar bacanul a inceput sa tot puna pe cantar alimente. Cantarul tot nu se echilibra, asa incat acesta tot punea pe el alimente, din ce in ce mai multe,pana cand pe cantar nu a mai incaput nimic. Bacanul sedeaprivind cu dezgust. In fine, smulse  bucatica de hartie de pe cantar, si o privi cu mare uimire.. Nu era vorba de o lista de cumparaturi, ci era o rugaciune,care spunea asa:

         Iubite Doamne, Tu imi cunosti nevoile, asa ca eu le pun in mainile Tale
     Bacanul ii dadu femeii alimentele si privea in continuare tacut, inmarmurit. Femeia ii multumi si pleca din magazin.Celalat client ii dadu bacanului o hartie de 50 de dolari si ii spuse: A meritat toti banii! Numai Dumnezeu stie ce greutate are o rugaciune.        PUTEREA UNEI RUGACIUNI:
    Opriti-va chiar acum si spuneti o rugaciune de multumire pentru binecuvantarile pe care le aveti in viata.
     
Rugaciunea este cel mai bun dar pe care il putem primi pe gratis. Nu e cu nicio plata, dar aduce o mare rasplata           
              

                In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!

                 In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!

                 In momentele dureroase AI incredere in Dumnezeu!

                 In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!

                 Cu multa dragoste pentru tine.
                  
                                        O zi frumoasa!
                   

10 comentarii:

C.T spunea...

Foarte frumoasa istorioara, este un indemn la bunatatea noastra de putea sa schimbam supararea de pe chipul cuiva chiar si cu putin. Uneori si un zambet face mult.Ganduri bune!

Deea spunea...

Numai povestioare frumoase ai "in maneca", cum se zice :) Si numai lectii bune de invatat.

Pr.Victor spunea...

Hristos a spus:"toate cate cereti de la mine sa credeti ca le veti primi si le veti avea@ si in alta parte spune ca si daca vei spune muntelui:"ridica-te si arunca-te in mare, daca nu te vei indoi in inima ta, ceea ce vei spune tu se va face".
Frumoasa pilda.

corina spunea...

C T sti la ce ma gandeam? cred ca e foarte important ca atunci cand deschidem ochii dimineata sa-l chemam pe El si cu siguranta ziua aceea ne va fi plina!:)

corina spunea...

Deea toate acestea doresc sa fie invataturi pentru mine si bineinteles mangaiere si iubire pentru tot sufletul care trece pe aici.

corina spunea...

Parinte sa stiti ca asa este de multe ori am primit de la Domnul fara sa cer iar cand am cerut niciodata nu ma respins!

Geta spunea...

Intimplator sau nu, eu stiu istorioara postata de tine Corina ! De cite ori mi se iveste ocazia sa o citesc mi se stringe inima de saracia in care se zbate femeia si apoi, cind bacanul este uimit ca pe hirtie nu este scrisa o lista de cumparaturi ci este scrisa o rugaciune,am o multumire in suflet.

Pr.Victor spunea...

Eu ce sa mai zic. Mi-a dat Dumnezeu mult mai mult decat merit. Intotdeauna balanta cu care cantareste Dumnezeu este in favoarea noastra.

Alina Villanova spunea...

Tare frumos!
Iti multumesc!

Taniuşa Corcoduşa spunea...

Foarte frumos Corina multumesc mult