luni, 25 iulie 2016

ursuleti

Buna dimineata! Ce ziceti de niste ursuleti? i-am realizat din material textil, mascota in camera celor mici. Au statura de o palma, un mic petecel semn ca au fost putin neastamparati, :) dar se pot spala usor dupa ce ajung patati de ciocolata din manutele prietenilor lor.







Sa aveti o zi faina!

10 comentarii:

Silvia spunea...

Sunt adorabili! Ce miculuti sunt si dragalasi, dr atat de ingrijit cusuti!

corina spunea...

Si astia cer timpul lor :)... tata mi-ar fi zis ca-mi pierd vremea aiurea...

Adelina spunea...

Și mie-mi plac. :)

casuta gandurilor mele spunea...

Hai sa razi putin !! Am masina de cusut de mai bine de 5 ani ... dar habar nu am sa o folosesc !!! ... N-am sa ajung( cred) niciodata sa fac asa frumuseti cum faci tu !!! ... Te imbratisez si spor in toate !!

corina spunea...

Adelina, multumesc! :)

corina spunea...

Gabriela, am lucrat vreo 7 ani intr-un atelier de creatie si acolo am perfectionat abilitatea modelarii materialului in maini :)altfel cred ca eram pe langa... :) Intorc imbratisarea placut!

Dani P. spunea...

Sunt foarte draguti ursuletii, mai ales cei dungati. Un cadou minunat pentru o familie cu copii mici. Bravo !

Geta spunea...

Adorabili ursuleţii şi căsuţa de lângă ei îmi place foarte mult !

ghemulet spunea...

Vai cat sunt de dragalasi.|Chiar la asa ceva ma gandeam si eu sa fac pentru bebele care va veni in martie.Am vazut pe net niste modele..\imi place ca sunt simple de facut aceste jucarii...dar pot aduce atata bucurie...
Te imbratisez...

corina spunea...

Ghemuletule, mare buburie sa aud de bebe :)cat despre ursuleti sunt foarte utili mai ales ca se pot spala.:) Azi mi-ai facut bucurie! Te pup dulce!