marți, 12 iulie 2016

Palaria mea de soare

Buna fetelor! Va mai amintiti de mine? :) Uau ce strat gros de praf s-a asternut peste pagina blogului pe care l-am lasat de izbeliste atunci cand am emigrat pe facebook.Daca ma uit bine la data, luna viitoare implinesc un an de cand am facut ultima postare.
Dealungul timpului am trecut si eu prin diferite stari, evenimente,schimbari, dar imprtant este sa avem unde ne intoarce.La un moment dat m-am simtit in rolul fiului risipitor... la starea aceea inainte de intoarcere,...in mijlocul belsugului strain, atunci cand ti se pare ca emigrarea este cea mai buna alegere...eu dealtfel sunt un emigrant si fizic nu doar virtual. :)
Astazi mi-am scos din nou palaria mea de soare, caruia i-am pus gand rau, parca nu-mi mai place asa de mult si trebuie sa-i aduc ceva imbunatatiri. :)


Odata cu timpul, am invatat sa reciclez nu sa arunc imediat ce nu-mi mai place. :)
Si cum am mai imbatranit un an fata de anul trecut, parca mi-ar place niste culori mai vii.


Un tablou cusut prin 2009 


Acasa vara trecuta! :)


Sa aveti o zi minunata!

9 comentarii:

Geta spunea...

Bună, Corina, bine ai revenit !
Pălăria este frumoasă şi văd că îţi stă foarte bine cu ea pe cap ! Cu eşarfe de alte culori aduci o schimbare pălăriei ! Să vă fie de bine, văd că aţi ridicat şi casa din Ro ! O zi frumoasă îţi doresc !

corina spunea...

Buna Geta,exact la schimbarea cu o alta esarfa mai viu colorata ma gandeam si eu.☺Casa am reusit sa o ridicam iar deacum incepem sa lucram interiorul.Iti multumesc de vizita si sa ai parte de o seara frumoasa!

Jurnal cu flori spunea...

Cat ma bucur ca ai revenit!!!!! Spor in toate, si in bloggareala!!!! :)

Anonim spunea...

Multumesc, Ioana! :)

Maria ♡ spunea...

Normal ca ne mai amintim de tine! Am vazut ca nu ai mai postat de mult timp..si eu am perioade, pauzele lungi si dese-cheia marilor succese :)) . E foarte sic palarioara. Doamne-ajuta si multumesc pentru felicitari! (Mi-a zis mami ca a primit doua comentarii, dar eram bolnava si nu am raspuns)

corina spunea...

Buna Maria, am avut o perioada in care am avut un lapsus de inspiratie,apoi am abandonat pur si simplu.Ma bucur sa aud ca esti bine ☺.Vacanta minunata in continuare copil frumos!!!

Andreea spunea...

Deci când îți văd patul și casuta și hainele îmi vine sa-mi dau o palma pe frunte! Cum reușești sa le aranjezi așa de impecabil? Cu ce speli, cum le întinzi, le calci, cum le împachetezi? :))))
Ești minunata!
Mi-as dori și eu tare mult sa am așa un rod al mâinilor!

Fifi spunea...

Nici eu nu mai stiam nimic de tine :) ma bucur ca iar o sa postezi lucrusoarele tale frumos apretate si imaculate cum n.am mai vazut pe nicaieri.... Si pe facebook cu ce nume esti ca sunt curioasa se minunatii mai impartasesti si pe acolo
Spor in toate

corina spunea...

Andreea, in tot ce fac pun suflet asta e cheia :)Chiar imi place sa spal, sa calc, sa aranjez...
Spal cu detergentul cel mai ieftin la care adaug o lingurita de sare sau bicarbonat, calc imediat ce le iau de pe sarma si le impachetez. :)