joi, 14 iulie 2016

Pagini vintage 1

Buna dimineata! Am prins tot mai mare drag de tehnica scrapbook, mereu m-au incantat americancele cu arta lor vintage, si-am zis sa fac si eu o incercare dar nu carton sau hartie ci din material textil. Materialele sunt resturi de perdele, camasi, bluze de vara, pantaloni chiar :) unele dantelute  sunt resturi de la un atelier care confectioneaza rochii de mirese.
De ex. bucata de material pe care este asezat fluturele, este dintr-o camasa finuta de vara, care s-a destramat in jurul gulerului si nu am mai putut sa o salvez. 



Am lucrat un album pentru fotografii. Aceasta este prima pagina, pe parcurs o sa vedeti ca tot mai frumos am realizat paginile, primele fiind mai simple, mai stangace dupa care imaginatia a devenit tot mai diversificata.


Fiecare pagina este pregatita pentru a putea salaslui fotografii fie colorate , alb-negru, sau color vintage. Totul este lucrat la mana cu acul cat si festonul de pe margine la fel. Mi-a luat ceva timp dar acesta este modul meu de relaxare :)


Sa aveti spor intr-ale voastre!

6 comentarii:

Jurnal cu flori spunea...

cat de frumos!!!!!!! Uau!!!!!!!!!!!

corina spunea...

Si mie mi-a placut sa lucrez la el 😊

Geta spunea...

Foarte faine paginile vintage, ce frumos au ieşit ! Aştept să vad albumul în continuare !

corina spunea...

Am pregatit si urmatoarea postare 😊 trebuie doar sa-i dau drumul.

casuta gandurilor mele spunea...

ABSOLUT SUPERB ... !!! Exista o tehnica anume ?... Se invata de undeva ?.... Felicitari !! Place , place , place !

corina spunea...

Gabriela, da este técnica scrapbook.gasesti materiale pe you tube, pinterest, grup de scrapbook pe fb, sunt foarte multe blogarite care realizeaza aceasta tehnica.