vineri, 21 martie 2014

Marsul Dignitatii

Maine 22 Martie, Marsul Dignitatii ajunge  la Madrid. Oamenii sosesc pentru a-si manifesta nemultumirea fata de guvernanti.
Au plecat in coloane pe jos din toate colturile teritoriului spaniol. Cei care au pornit din cele mai indepartate localitati fata de Madrid, sunt pe drum de mai bine de o luna. Fiecare coloana traverseaza orase si sate iar oamenii li se alatura pe drum.
Orasul nostru  a gazduit doua zile coloana de oameni sositi din Aragon. In aceasta dimineata la ora zece vor pleca mai departe spre Madrid.
Este impresionanta organizarea pe care au reusit sa o faca neobtinand ajutorul televiziunii mediatice.S-au organizat prin intermediul Facebook, telefon, wasap.



Foto: Visita nuestra página IndignadosPorFabero

Un uikend linistit!

3 comentarii:

Nicol spunea...

O mobilizare demna de laudat!La noi, oamenii sufera in tacere sau facand haz de necaz!si chiar daca se vormbeste mult, nemultumirile iau gura presei...tot nu reusim sa scapam de guvernantii corupti care conduc tara.

Anonim spunea...

Nicol, tot asa este si aici doar cu diferenta ca oamenii incearca, desi nu se stie daca reusesc sa se faca auziti.Vom vedea pe parcurs ce se intampla.

prietena-japoneza spunea...

altă ţară, alte mentalităţi!
şi noi avem părţile noastre bune dar în alte domenii!
la mobilizare pentru ceva bun, important - stăm prost!