Intr-o cratita se incalzeste putin ulei de masline impreuna cu o bucatica de unt. 2,3 cepe se taie marunt si se pun la calit.Dupa ce ceapa este aproape facuta se adauga o lingura de faina alba.La acestea se adauga un pahar sau un pahar si jumatate de lapte cald ( acesta fiind besamelul) se sareaza si pipareaza dupa gust. Cine doreste rade putina nucsoara. Un piept sau doua de pui se fierb separat, se frige, apoi se taie bucatele.
In crema obtinuta se adauga carnea taiata.Apoi cu ajutorul a doua linguri se da forma, se tavalesc prin faina alba sau pesmet apoi se prajesc in baie de ulei.
Mie mi-au iesit foarte bine.
Va doresc o zi frumoasa!
4 comentarii:
Pofta mare sa aveti!
Arată delicios! Poftă bună și din partea mea!:)
Delicios....
Mi-ai făcut poftă, Corina!
Trimiteți un comentariu