marți, 24 iulie 2012

Prosoape

Buna tuturor la o noua zi! In urma cu cateva luni am deschis rubrica " dulapiorul cu zestre". Desi timpul a trecut aproape neobservat, ne-am silit totusi  sa adaugam ceva in acest dulapior.
Nu am hotarat sa cumparam ceva anume asa ca, am prins o oferta buna la prosoape si am profitat  achizitionandu-le.


Am cumparat cateva bucati, de diferite culori si modele.I le-au placut si Iuliei desi ea deocamdata nu are interes in acest sens. Tocmai asta e ideea de a o directiona  putin cate putin in spiritul acesta de a invata sa se gospodareasca.
Poate sunteti de parere ca acest lucru o sa-l invete la timpul potrivit,  nu contest ca o fata nu isi va putea lua rolul in serios atunci cand face pasul cel mare.Dar totusi tind sa cred ca o mai buna organizare in ale caminului necesita intiparite in timpul cat o tanara este inca in casa parinteasca.
Tine totusi de obligatia mamei sa-si modeleze fiica pentru a putea deveni o buna gospodina ordonata si harnica.
Desi timpurile nu mai cer aceste "reguli", noi tindem sa ni le aducem aminte asa cum erau in vremurile bune, cand ocupau loc de frunte in caminele familiei. Deocamdata inchidem usile "dulapiorulului cu zestre" si le vom deschide data viitoare cand deja va fi toamna.

Va doresc o zi senina!

13 comentarii:

Anonim spunea...

ce frumoase sunt! draga mea, mare lucru ca incerci sa infiripi in sufletul fiicei tale iubirea de casa.
te imbratisez! mi-ai lipsit!

Anonim spunea...

Frumoasa initiativa, frumoase prosopele!

Carol spunea...

Felicitari pentru actizitie. Imi palce mult culoarea lila.
greu sa mai cultivi gustul pentru frumos si bun simt astazi. Eu eram cam dezordonata in copialrie. Nu credeam ca imi va placea sa am toate aranjate cand voi fi mare :) O saptamana frumoasa.

ghemulet spunea...

o idee super frumoasa cum ti-am mai spus ..prosopelele mi se par foarte dragute si pufoase...Cred ca orice lucru invatat din timp te va ajuta la un moment dat...sa fi gospodina si ordonata este important in primul rand pentru tine ca femeie..apoi ca sotie..te felicit si abea astept sa vad ce puneti la toamna in dulapior :D..Va imbratisez :)

corina spunea...

Andreea :)

corina spunea...

Alina multam!

corina spunea...

Carol, asa este de fapt lucrurile de bun gust sunt digerate destul de greu din pacate :( omul tot timpul este indreptat spre a primi repede si foarte usor raul...

corina spunea...

Ghemulet, ai dreptate in tot ce-ai afirmat.
Iar la toamna nu stiu ce vom pune deoarece nu am planuit nimic :)si eu sunt curioasa....
O zi frumoasa si binecuvantata sa ai!

Otilia spunea...

Imi place tare mult broderia prosoapelor, felicitari pentru achizitie

Anonim spunea...

Imi place ideea. Poate voi reusi si eu vreodata sa o invat pe fata mea cu spiritul de gospodina.
Daca vrei, am o leapsa la mine pe blog.
Multumesc.

Unknown spunea...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez , sunt Placinta Vlad de la proiectul umanitar Sa fim oameni... (http://safimoameni.blogspot.ro/) si vin cu rugamintea sa publicati un articol umanitar despre Leontina Nicoleta (http://leontinanicoleta.blogspot.ro/).Cu ajutorul d-voastra putem face minunii.
Va multumesc ptr intelegerea acordata!
P.S. Astept un raspuns pe pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com

corina spunea...

Otilia, multumesc! :)

corina spunea...

lavremurinoi, am intrat sa te cunosc. Imi pare rau ca nu am putut sa-ti las nici un gand. Am incercat dar nu mi se deschide pagina pentru comenturi.
O sa mai incerc...:)