luni, 14 februarie 2011

Sapte lucruri despre mine

Bea, fata asta de la KaBea, "doreste" cu orice chip sa stie cateva lucruri despre mine.Aceasta este a treia leapsa pe care mi-a inmanat-o anul acesta si nu am ridicat nici una ( rusine sa-mi fie).Daca nu ma insel mai sunt datoare Cristianei si lui Elaine, care m-au solicitat cu o leapsa si un premiu.Imi cer scuze celor trei fete pentru ignoranta mea.Dragele mele nu vreau sa ignor pe nimeni si nu imi place nici sa refuz pe cineva.Doar ca imi cer scuze pentru putinul timp pe care il am la dispozitie fiind o mama cu trei copii, treburi ale casei, servici de cinci ore plus doua de drum unul dus si unul intors.Deci in afara casei sapte ore.Acest lucru ma face sa refuz aceste lepse care pentru mine personal imi iau destul timp.
Dar Bea, se tine "scai" dupa mine si nu ma "slabeste" deloc cu lepsele.Sa sti Bea ca te admir, alta cred ca nu mi-ar mai fi inmanat nici o leapsa si nici un premiu dupa atatea refuzuri.Si mi-a intrat un gand acum facand o comparatie care suna cam asa:Mi-ar place sa fiu si eu ca Bea sa ma pot tine si eu scai dupa Dumnezeu sa nu-l slabesc in nici o zi! Si acum haideti sa imi insirui si eu cele sapte lucruri despre mine.
Sunt o femeie micuta de statura si slabutica.defapt sunt doar o mana de femeie.Din tara ma trag din Ardeal sunt de la Sebes-Alba.Pe sotul meu mi l-a dat Dumnezeu, pentru ca eu nu puteam sa-mi fac o asa alegere.Daca era dupa mine cine stie ce-mi alegeam.Dar multumesc lui Dumnezeu, ca in privinta aceasta s-a ingrijit El de mine si m-a cadorisit cu un Om minunat in urma cu 14 ani!Vreau sa cadeti cu mine de acord ca in jurul nostru roiesc multe persoane de tot felul.Insa persoanele deosebite sunt foarte putine sau abia le zarim.Cunosc si eu  doua, trei la numar la care il pot adauga si pe sotul meu.Imi plac cateva lucruri si anume: arta de a coase,imi place sa recit poezii,am darul de a canta frumos mostenire de la mama mea, si mi-ar place si o gradina cu flori si zarzavaturi.Am avut o copilarie normala cu parinti harnici si trei  frati, cu mine patru.De cand m-am casatorit nu am facut cunostinta cu greutati speciale, dar faptul acesta se datoreaza si mamei mele care ne poarta mereu pe brate de rugaciune, iar Dumnezeu ne are sub protectia Lui.In Spania am venit in urma cu zece ani.Iulia si Bogdan s-au nascut in tara iar Patrisia aici.Cu timpul vrem sa ne tragem inapoi de unde am venit.Proiectul l-am inaintat, adica am reusit o performanta sa cumparam un mic teren undeva la tara, pe Valea Sebesului.Deci cu alte cuvinte o sa incercam sa luam inca o data viata de la inceput.Nu stiu daca am ajuns la cele sapte lucruri despre mine dar vad ca postarea mea a ajuns o poveste.Asa ca ma opresc aici sa ma duc sa-mi strang casa, ca la mine e vai si amar!
Nu stiu ce sa fac pe cine sa incarc cu aceasta leapsa?Am multe persoane cu bloguri de valoare.
Dar ia stati: mai bine e sa ridice aceasta leapsa oricine doreste sa scrie o mica povestire despre el sau familia lui.
   Va doresc o zi frumoasa!

18 comentarii:

Pr.Victor spunea...

Simpla dar generoasa descrierea facuta. Personal, mi-ar fi greu sa fac o descriere a familiei mele largite, ca ar trebui sa includ pe toti pastoritii mei, deoarece fac parte din familia mea ca fii duhovnicescti. Asa ca cei ce-mi viziteaza postarile au o imagine cu mine intr-un chenar negru, nu pentru ca sunt mort, ci pentru ca e facuta poza noapte. Cei care viziteaza blogul meu nu vad casa mea, dar o vad pe cea a lui Dumnezeu, zidita de locuitorii parohiei mele. Multumim Corinei pentru detalii. Pentru a vedea profilul unei persoane din blogosfera, in afara detaliilor oferite de autori, puteti vizualiza operele lor ori fotografiile prietenilor. Urmarite cu mare atentie ele pot dezvalui figura autorului mai explicit decat o fotografie.

Deea spunea...

Imi place povestea ta, frumoasa, simpla dar plina de caldura. Ma bucur sa vad ca ai avut parte de atatea binecuvantari, ca ai o familie frumoasa si fericita. Aceeasi leapsa o aveai si de la mine :) Pupam.

corina spunea...

Parinte frumoasa explicatie si descriere totodata!Multumesc!

Deea azi am trecut si am vazut leapsa.Cu aceasta ocazie ti-am raspuns si tie...:). Sa ai o zi frumoasa!

Liliana spunea...

Frumoasa povestea ta, Corina draga!
Sa fiti cat mai fericiti si sa va ajute Bunul Dumnezeu in toate cele bune!

corina spunea...

Liliana multumesc tare mult!Cred ca si tu ai o poveste dulce sunt sigura, pentru ca nu se poate sa nu fie.Nu se vede dar se simte!

KaBea spunea...

Mi-a facut placere povestea ta si-ti multumesc ca ai preluat,stiu ca ai facut-o cu drag.Te pup si stai linistita.Pupici multi.

Praf de Stele spunea...

Frumoasa povestea vietii tale si mai frumos e ca-l aveti pe Dumnezeu in familia voastra ! Sa fiti sanatosi si fericiti !

Mariana spunea...

Draga mea, Domnul să îţi binecuvinteze casa şi familia şi să vă ţină pe toţi, mereu, în drgaostea Sa!

QDO spunea...

Acum o saptamana, am vizitat Budapesta. La ducere am poposit la Sebes, iar la intoarcere la Saliste - Sibiu. Sa primiti multa rabdare si optimism!

corina spunea...

Dragele mele si eu va doresc la toate sa aveti o poveste frumoasa de familie si bineinteles multa binecuvantare de la Dumnezeu.

Sara spunea...

Doamna Corina, am citit și eu povestea frumoasă a familiei dumneavoastră și mă bucur că v-am cunoscut astfel mai bine! Vă doresc multă, multă liniște sufletească în tot ce faceți!
Vă îmbrățișez cu dragoste!

Sara

corina spunea...

Sara iti doresc si eu tie numai bucurii!

elena marin-alexe spunea...

Ce am retinut eu?
Esti o miniona plina de suflu artistic, mare iubitoare de Dumnezeu si familie dar si de pamantul natal unde doresti sa te reintorci.
Sa-ti ajute El planurilor tale de viitot, asta iti doresc din toata inima si binecuvantarea Lui sa nu te ocoleasca niciodata!
Cu prietenie si iubire din Marea IUBIRE,te imbratisez.Elena.

CT spunea...

Dupa tot ceea ce am citit si dupa cum imi formasem eu o parere , eti cum mi-am imaginat, esti o faptura minunata , impodobita cu tot ce are Dumnezeu mai bun. Si mai cred ca cei care seamana se aduna. Liniste si pace!

corina spunea...

Elena Domnul Dumnezeu sa ne cuprinda pe toti in marea Sa iubire.Multumesc.
La fel iti intorc si eu liniste si pace!

corina spunea...

CT sa sti ca are mare dreptate cine a zis aceasta vorba: Cine se aseamana se aduna! si asa si este pentru ca nu poate fi altfel.
Numai binecuvantare iti trimit din partea mea, sa o primesti de la Domnul si Maica Domnului!

kis spunea...

Dumnezeu sa va implineasca planurile,si sa te binecuvinteze impreuna cu minunata ta familie.

Adelina spunea...

Ce frumoasă descriere. :) Eu tot din Ardeal, Alba Iulia am plecat..