marți, 8 februarie 2011

Provocare de primavara

Provocarea mea pentru astazi este sa va invit la  mini ferma din bucatarie.Oricine poate sa lucreze la bucataria ei .Daca nu ai idei am eu si pentru tine.Trebuie doar sa iei acul si ata in mana si sa te apuci de munca.Mult m-am minunat eu de aceste micute detalii dar cu efect mare.





Ultimul cocosel nu am apucat sa-l conturez cu ata neagra si, parca nu se vede asa bine.Conturul se lucreaza la final.


Aici i-am incercat in alte nuante de culori, dupa farfuriile pe care le am eu.Si am vazut ca au iesit super si aceasta combinatie.Asa ca se pot adapta cocoseii la culorile bucatariei dumneavoastra.








Nu trebuie decat  sa aveti chef si buna dispozitie pentru ac si ata!
O zi buna tuturor!

15 comentarii:

Deea spunea...

Extraordinar de dragute sunt! Am vrut si eu de multe ori sa ma apuc de cusut dar imi cam lipseste rabdarea :).... si talentul. De o mie de ori bravo Corina!

Anonim spunea...

Ma tenteaza pt. ca nu este mult de lucru si as avea timp. Cred...

Ciocolatika spunea...

Great!

KaBea spunea...

Sunt minunate.Sincer,am sa fac ,dar nu stiu cand pentru ca nu ma lasa Karina.Eu cos si goblen ,insa de cand am minunea,n-am mai putut coase.Stateam ore in sir sa cos si mi-e dor,dar asta e momentan.Te pup dulce.

Creando con graciela spunea...

Hola Corina, bella amiga, que hermosa tus cenefas en punto cruz, me encantarón.
En cuanto a los dibujos bellos, sos una artista de la aguja y el pincel, en donde los colores te rodean para crear maravillosos paisajes bordados y pintados.
Querida amiga, desde SALTA, ARGENTINA te dejo mi admiración y mi cariño, un beso GRACIELA

Lumi RO spunea...

Frumos, uite ca asa ma faci sa pun si eu mana iarasi pe goblen ca l-am cam uitat intr-un colt. De unde iti procuri modelele?

Sara spunea...

Cu câtă măiestrie lucrați!... Foarte frumos! Felicitări!

Alina Villanova spunea...

Numai minunatii ies din mainile tale..
Te imbratisez cu drag!

Loredana spunea...

foarte frumoasa ferma din bucataria ta. spor la lucru sa ai!

corina spunea...

Deea nici eu nu stau foarte bine la capitolul rabdare chestia e ca imi place si atunci lucrul acesta ma ajuta mult.Cred ca e bine sa ne axam pe lucrurile care ne plac si atunci nu o sa intampinam mari dificultati.prea multi bravo mi-ai dat!:)

Alina inceputul e greu...apoi intra totul pe fagas.:)

Ciocolatika bine ai venit!Iar eu o sa-ti pun in buzunar un Multumesc!

Bea stiu cum e cu strumfi.Mai ales cu strumfite:)Pana atunci ia o pauza de ac si lasa ca tu ai ocupatie cu sapunurile si cu cremele naturale pe care le faci.:)

Graciela te doi en prim plan un abraso fuerte, y luego te doy gracias para un coment tan lindo.Tu siempre dejas comentarios con todo tu corazon!Un abrazo amiguita!

Lumi asa, asa treci si scoate goblenul la aer....:)am pregatit postarea cu laleaua, joi o pun pe blog.Sper sa iti fie de ajutor sa o poti copia.Eu mi-am procurat modelele din diferite reviste cu punct in cruce.Si tu trebuie sa gasesti mai ales daca traiesti la oras.Aici gasesc la chioscurile de ziare.

Sara esti tare dulce asa ca un ingeras!:)

Alina multumesc dar stii ceva? nici tu nu esti departe si tu ai maini de aur!:)

corina spunea...

Loredana chiar aveam nevoie de spor, asa ca e binevenit animul tau.Multumesc!

Geta spunea...

Mi-au placut mult cocoseii cusuti cu verde. As vrea sa te intreb cum ai facut marginea la bucata de etamina ca a iesit foarte frumoasa si din foto nu vad prea bine.

corina spunea...

Geta asa am cumparat bentita. se vinde la metru,diferite latimi, iar marginile sunt de diferite culori.Ce sa spun la capitolul mercerie gasesti tot ce vrei si ce nu vrei.

Geta spunea...

Multumesc,pentru raspuns Corina. Pe la noi au cam disparut merceriile de altadata.Ce mult imi placea sa intru in ele si sa-mi cumpar tot felul de chestii ! Sincera sa fiu prin supermarketuri n-am vazut mercerii, totusi o sa ma uit mai bine poate exista.

Simona spunea...

Foarte dragute toate creatiile tale! Felicitari din inima pt blog! Te imbratisez si te invit cu drag in aceasta comunitate: http://pilde31.ning.com/ S