luni, 16 august 2010

Prosopul ca decor

Am mai rasfoit putin revistele cu lucru de mana si am gasit una cu prosoape.Am uitat sa va spun ca o alta placere a mea este colectia de prosoape care in decursul mai multor ani am reusit sa le achizitionez de prin diverse locuri si magazine.

Bordurile cusute frumos  cu floricele in punct Muscuta sunt foarte reusite si dau un aer proaspat in orice baie fie ea cat de mica.Dupa cum va spuneam am si eu cateva prosoape in diferite culori care le tin pentru decor.In timpul anului in diverse situatii imi place sa le asez frumos impreuna cu prosopele artizanale-taranesti lucrate de mana.De multe ori noi femeile consumam banii pe o multime de lucruri care ne favorizeaza doar pe noi personal cum sunt:Bijuteriile,fardurile, rujurile,parfumuri scumpe,mai nou pe aici doamnele isi pun unghii false din portelan si pictate apoi cu floricele.Ma straduiesc cat pot sa ma abtin de la lucruri care imi folosesc doar mie desi sunt atragatoare,cautand sa pun bazele pe lucruri folositoare in casa, in familie.


Prosopul acesta alb are o bordura de itamina pe care se poate coase ceva frumos.Inca nu m-am gandit ce asi putea sa cos pe el .Impodobit cu cateva floricele sau initiale ori cu nume,cred ca este o idee pentru a face un cadou frumos unei persoane dragi,deosebite..



La prosopelul acesta mi-a placut danteluta.Simt o eleganta si de bun gust.












Cu putin efort un prosop la 2-3,luni nu se cunoaste iar cu timpul se poate face o colectie frumoasa cu care iti poti decora caminul tau.
Sa aveti liniste si pace!

10 comentarii:

Ana spunea...

superbe prosoapele! Trebuie sa iti spun ca si eu am aceeasi pasiune pt prosoape( la mine e deja manie) de pe unde am fost mi-am adus cel putin un prosop, in Israel, la Betleem cand am fost am cascat ochii la o vitrina cu prosoape, mi-am cumparat unul si apoi m-am ratacit de grupul pelerinajului, am avut primul atac de panica si singurul din viata mea! Ce nu face omul pentru un propsop,nu? ;))

corina spunea...

Ana hai ca am ras cu mare pofta.Ai fost tare de tot.Iti multumesc pentru vizita si comentul lasat.Noapte buna!

Liliana spunea...

si mie imi plac prosoapele :)

Ana Maria spunea...

Ai un blog superb! Felicitari! Iar prosoapele sunt foarte frumoase, asa cum se faceau odata!
Seara frumoasa si tie!

Oana Roxana spunea...

Felicitari,Corina! Ai primit un blog award de la mine pentru postarile tale,ce-mi sunt,mie personal,surse de inavatura. Il gasesti pe blog.Nu stiu cat timp ai de el,dar am vrut sa stii ca te apreciez.
Aveti grija de voi! :)

Ela spunea...

Sunt foarte frumoase si delicate!Daca oferi cuiva un asemenea dar sper sa-l aprecieze!

QDO spunea...

Multumesc pentru vizita pe blog! As vrea sa crezi ca in noaptea asta ti-am vizitat pagina cu prosoape si am ramas uimita de colectie!

corina spunea...

Ela cred ca depinde de persoana.Dar stii ce e mai important ?Sentimentul pe care il pui in fiecare cadou fie el cat de mic deoarece atunci cand il oferi emani prin acel lucrusor energie pozitiva.O zi buna draga mea!

C.T spunea...

Intradevar este o colectie frumoasa,, te felicit pentru alegerea facuta si pentru rabdarea pe care o ai.

corina spunea...

C T multumesc.