luni, 2 august 2010

La Manga

Iata-ne ajunsi din nou acasa cu ajutorul Bunului Dumnezeu caruia ii dam slava pentru grija pe care ne-a purtato.Vacanta a trecut pe nesimtite noi ne-am bucurat de beneficiul ei si...am adus acasa din miirificul locurilor colindate.In primul rand am cautat odihna trupului obosit de munca unui an intreg asa ca am lasat la o parte distractia si ne-am concentrat sa disfrutam la maxim de apa, soare,verdeata, flori,case si chiar de linistea si curatenia exemplara pe care am gasito.


La Manga este o fasie de uscat in lungime de 20 Km care separa marea Mediterana de marea Mica.Cu alte cuvinte sunt doua Mari una in fata celeilalte.Partea dreapta este Mediterana iar stanga marea Mica.La vederea acestei privelisti m-am cam speriat putin deoarece aceasta fasie de pamant nu este foarte lata pe alocuri este chiar ingusta soseaua fiind intr-o parte lipita de plaja iar de cealalta parte doua trei blocuri incepand plaja de la cealalta mare.


Eu l-am considerat "Orasul de pe apa".


Blocurile impunatoare cu o arhitectura frumoasa iti atrag atentia inca de la intrarea pe acest teritoriu.




Vedere de la noi din apartament am locuit la etajul opt asa ca o alta tura de frica cand m-am vazut cocotata la acest nivel.Noi acasa locuim la parter asa ca..... imaginativa diferenta.Dar totusi un lucru bun mi-a creat aceasta frica pe care am intalnito deoarece gandul mi l-am indreptat spre Dumnezeu cerandu-i sa ne apere de orice.


Blocul unde am fost cazati.





Aceasta a fost in mare  partea vazuta ca oras.
Va doresc o zi dintre cele mai frumoase mai ales ca am intrat in postul Maicii Domnului caruia ii multumesc pentru toate si pentru tot.
Corina

2 comentarii:

Liliana spunea...

Bine ai revenit, Corina drag!
Mi-ai lipsit! Te imbratisez cu mult drag!
Post binecuvantat si cu spor!
Doamne, ajuta!

adriana spunea...

dardindar: Daruieste o luna din viata ta!