miercuri, 18 august 2010

Cana artezanala

Va plac oalele din lut?Mie imi plac foarte mult.Anul trecut mi-am cumparat una lucrata de mana si pictata frumos din Malaga oras la Mare,unde am fost in vacanta vara trecuta.












Dar fetitele cu codite impletite si cu corfita va plac? Am si eu aicea doua fete cu codite si corfita dar... cam mare pentru ele.E grea si goala dar plina cu fructe.......




                   Pentru azi cam atat am avut de zis.
                
               Va doresc o zi frumoasa!!!


11 comentarii:

Liliana spunea...

Sunt dulci foc fetifete:) Sa-ti traiasca!

De acord cu tine si mie imi plac tare mult lucrurile rustice, aproape totul, si cred ca sunt potrivite in orice casa. Mie personal imi aduc multe liniste astfel de obiecte.
Te imbratisez cu mult drag, Corina!

Mariana spunea...

Daaaaaa, tare-mi plac oalele, ulcelele si totate alea din lut! Am inceput sa le si folosesc mai des, am cumparat strachinute din care mancam zilnic, la fel si cani, iar anul trecut am luat de la Targul Olarilor (care in Sibiu se organizeaza in fiecare an in primul sfarsit de saptamana din septembrie)o oala pentru sarmale de care sunt foarte incantata.
Urmeaza achizitionarea unei ulcele in care sa fierb si sa tin laptele dulce...si mai vad eu!
Fetele tale sunt tare dulci...sa-ti traiasca, Corina, si binecuvantarea Domnului si-a Maicii Sale sa fie peste voi toti!

Ela spunea...

Sa va traiasca fetitele ,sunt tare dragalase!Imi plac si mie obiectele din lut.La noi ,la targurile din timpul anului, nu aduc decat culoarea albastra,cea de Corund-albastru este culoarea mea preferata!Le-am admirat si pe cele din Marginea.
Cana ta este foarte frumoasa iar alaturi de prosop arata perfect!!!

elena marin-alexe spunea...

Cana este superbaaaa, dar fetitele tale mi-au incatusat inima.Dumnezeu sa le binecuvanteze!

corina spunea...

Dragele mele va multumesc la toate pentru comenturile voastre care mi-au placut foarte mult parca am simtit ca stam intr-o sezatoare si povestim despre lucruri mari....
Va multumesc inca o data pentru binecuvantarile trimise.Eu vi le intorc inapoi pentru familiile voastre.Va imbratisez cu drag!

IrinaBohemianDance spunea...

Fetitele sunt adorabile,iar tu esti un artist fotograf pentru ca ai facut o fotografie absolut adorabila,extrem de sugestiva...Despre vasele din lut ,ce sa zic...Cea prezentata de tine este minunata!!!Si eu achizitionez vase de lut sau ceramica ori de cate ori am ocazia.Ultima data am luat ceramica de Cucuteni...

Te imbratisez cu drag,

Irina

Loredana spunea...

Superba si oala , dar mult mai superbe sunt fetitele coditate. foarte dulci sunt.

Oana Roxana spunea...

Imi pare rau,dar nu ma pot uita la cana!E eclipsata de doua fetite adorabile. Sa fie sanatoase!

corina spunea...

Irina Loredana si Oana VA MULTUMESC!

Adelina spunea...

Mai rar am văzut fetiţe atât de frumoase. Fără exagerare, că nu-s genul care face des complimente. Să vă trăiască! :)

Şi mie-mi plac f. mult vasele din lut, lemn sau ceramică, prosopelele brodate, danteluţe... aproape tot ce-i rustic. Mai puţin bibelourile, să nu le văd. :)

corina spunea...

Adelina multumesc pentru compliment si pentruca ti-ai lasat parerea.