4-5 oua se pun la fiert.Apoi se decojesc de coaja.Eu am pus 8 oua ( suntem familie numeroasa) :)
Dupa care taiem oul la fel ca pentru salata de Beof.
Separat se face o maioneza dintr-un ou.Incorporam maioneza, sare si piper dupa gust.
Finalul este acesta.Daca va hotarati sa faceti aperitivul nu o sa dati gres.
Eu l-am facut de multe ori si in diverse ocazii.De fiecare data am avut succes la ouale mele cu maioneza. Reteta de cand eram copila o cunosc de la mama care facea foarte des aperitivul acesta.
Pofta buna!
8 comentarii:
Se pot adauga si ardei copti , otet sau masline; este gustoasa intr-adevar!
Corina,si eu fac aperitivul asta putin diferit fata de tine! dupa ce tai ouale pun mustar, sare, piper toate dupa gust, stropesc in doua trei rinduri cu putin ulei si amestec usor compozitia, iese exceptional de bun !
Lumi Geta, multumesc pentru complectarile aduse sunt bine venite!
O sa le incerc si eu pe parcurs deoarece eu fac foarte des ou cu maioneza.:)
Arata foarte bine! Am sa incerc si eu.
Delicios..Pofta mare(dar cred ca nu mai sunt)!
Ce idee buna!Recunosc ca nu m-am gandit sa le fac sub forma asta.Pupici.
chiar azi am mancat oua cu maioneza. Foarte bune. Te salut.
Cred ca este gustos.Arata bine si cred ca felioarele de deasupra sunt castraveciori murati...asa-i?
Trimiteți un comentariu