marți, 22 martie 2011

Tablouri

Cred ca nu e un lucru rau, ca noi femeile sa ne indemnam, sa incurajam cat se poate lucrul de mana.Aici in Spania, casele doamnelor sunt atat de frumos decorate cu obiecte lucrate manual.Eu de cate ori trec pe la mercerie, aceea e vesnic plina de femei.Pana stau la rand isi povestesc si-si arata lucrarile una alteia si se minuneaza de frumusetea lor. Pe fetele lor citesti entuziasmul de care sunt cuprinse.De multe ori ma gandeam ca daca ar fi spatiul mai mare in mercerie si-ar aseza cateva mese si scaune,ar uita doamnele sa mai plece acasa.Zilele trecute am trecut din nou pe la mercerie, si mi-am cumparat o revista dedicata spatiului pentru baie.M-au incantat cateva piese si am hotarat sa nu mai vorbesc atata, ci sa ma pun pe treaba.Asa ca am inceput sa cos un tablou care reprezinta un mic spalator. O sa vi-l arat mai in jos.Iata si cateva modele.






imi place foarte mult acesta









Si aici tablourile cu spalatoarele de care vorbisem.Acestea mi le-am programat.Pe parcurs o sa vin cu detalii, acum abia sunt la inceput.





Si dupa cum va spuneam mai putina vorba, si.. la treaba.
Va astept la o seara de sezatoare!

12 comentarii:

Oana Roxana spunea...

Imi place sa lucrez de mana si sa imi clatesc ochii cu ce au lucrat altii.Imi place si cand vad barbati cosand sau tricotand.Uneori lucreaza mai finut decat femeile. :) Modelele alese de tine sunt frumoase,Corina. Spor la lucru!

corina spunea...

Oana sa sti ca si eu cunosc un barbat care in tineretea lui cosea.Cand mi-a aratat lucrarile facute de el nu-mi venea sa cred.Cosea tablouri.Nu mari,insa cu o dibacie uimitoare.
Sunt curioasa daca le pastreaza.

Lumi RO spunea...

Am avut si eu timp saptamana trecuta sa imi reiau goblenul inceput. Am reusit sa il termin si sa incep altul. Deci, hai la sezatoare!

corina spunea...

Lumiii super!Atunci spor la lucrarea nou inceputa!

KaBea spunea...

Foarte frumoase,spor la treaba.Pupici.

minoki spunea...

Corina nu as avea rabdare nici macar sa privesc la cineva care coase goblen, d'apoi sa mai si cos? In schimba imi place sa maiuti sa vad gata facute.

Lada cu minuni spunea...

Corina, ce faine sunt!
Mie imi plac prosoapele pe ale caror capete se aplica diverse cusaturi, broderii, etc. Mi se par de o eleganta aparte.
Eu mai aveam putin si topaiam de bucurie, caci am primit in dar doua revistute cu modele de crosetat din Germania.
Ma intorc la paturica mea!
Spor la lucru!

adriana spunea...

Sunt foarte frumoase toate; si tatal meu cosea goblen; la fel Tanti Ana,mama prietenei mele. Spor la treaba si asteptam sa vedem rezultatele. Chiar ca ar fi frumoasa o sezatoare dar neaparat cineva sa si citeasca cu voce tare in timp ce restul lucreaza. Doamne, ajuta!

corina spunea...

Minoki, uite a venit Adriana cu o idee.Noi coasem iar tu ne citesti.Ce zici asai ca e grozava ideea?
Te pup!

corina spunea...

Aurelia spor si tie la paturica ta.Sunt nerabdatoare sa vad ce lucraturi ati facut fiecare.
Si te cred ca o revista utila este un prilej de bucurie.
Sa ai spor la manute!

corina spunea...

Adriana minunata ideea ta!Chiar mi-ar place asa o sezatoare...
Mai sti? ce ne rezerva viitorul?

corina spunea...

Bea, nu stiu ce am facut dar am sarit randul.imi cer scuze, si multumesc mult de urare.Sa sti ca am nevoie mare de spor.Sa ai o zi faina!