joi, 10 martie 2011

Mici detalii

Mie imi place lumina.Abia acum am inceput sa descopar, starea de bine,si energiile  luminii.Nu ca nu as fi simtit pana acum, dar,eram prinsa in viata asta de zi cu zi, incat parca nu ai timp sa pui seama pe lucruri importante.Am ajuns daca pot sa spun asa, ca niste roboti fara sa intrebam sufletul nostru daca ii place ceea ce robotim zilnic fara acordul lui.De cele mai multe ori ne avantam sa facem anumite lucruri fara sa cugetam mai adanc la consecinte.Si acum imi dau seama ce gresala mare am facut cu apartamentul unde locuiesc de 8 ani.
Nu  are lumina suficienta pe cat imi doresc eu sa fie acum.Daca as putea as baga tot soarele in casa.Deci atentie! atunci cand cumparati o casa, sa urmariti si acest detaliu.Sa fie lumina, sa fie luminos!
Acum eu ma bucur de terasa pe care am inchis-o, la maxim, pentru ca are foarte multa lumina.Si ce credeti ca am facut?M-am plimbat cu micile detalii din dormitor, pe terasa luminoasa.Am facut cateva fotografii ca sa vedeti ce frumos razbate lumina si caldura prin ele.
De ziua femeii am primit o cutie de ciocolata foarte fina, speciala, de la o doamna, de la care nu ma asteptam nici un minut.Dar mi-a trimis-o cadou prin copii si gata.

 Patrisia cand era mica.


Cred ca ma apuc sa mai cos ceva...Ingerasii acestia imi plac foarte mult.

Si, m-am inspirat de aici....                               
                               Eu, ce sa va urez? Sa aveti lumina in suflet!

9 comentarii:

Loredana spunea...

detaliile mici aduc bucurii mari! sa-ti fie si tie scaldat sufletul in lumina!

Lumi RO spunea...

Lumina te binedispune, te incanta, te incalzeste, iti da viata! Sa ai o viata plina de lumina!

Anonim spunea...

sunt de acord cu loredana, si ai dreptate in ceea ce priveste locul unde stai, este important sa fie lumina..
as vrea si eu din bomboanele alea de ciocolata:(

BB la bord spunea...

Lumina da viata si incalzeste pana si cel mai rece suflet. Imi plac foarte mult "detaliile" dvs. Profit de ocazie sa va doresc o primavara insorita.

corina spunea...

Loredana,Doamne ajuta!

corina spunea...

Lumi, asa sunt puterile luminii!Doamne ajuta!

corina spunea...

Lavinia te-as servi cu mare drag!

corina spunea...

BB la bord, multumesc pentru interventie, si o zi, senina!

andreea toma spunea...

Sunt superbe mileurile,la fel si ingerasii. Imi place foarte mult lucrul de mana. Da o nota de distinctie casei si totodata multa caldura.