sâmbătă, 19 martie 2011

Alb si rosu

Imi place sa ascult foarte mult radio Reintregirea de la Alba-Iulia.Datorita lui, mi-am obisnuit copiii sa-i trezesc dimineata, pe pricesnele atat de frumos cantate cu tot sufletul.
In timp ce am pregatit aceasta postare, am stat la o seara de Taina, si m-am  hranit duhovniceste "impreuna" cu parintele Teofil Paraian.A vorbit despre vremea copilariei, despre vorbele si legea invatate din batrani de la bunici si parinti in satul natal.Tare mi-au intrat la suflet si parca nu ma mai saturam sa ascult.
Stiu ce se intampla in lume, cunosc framantarea si zbaterea omului pentru a avea un servici sau macar o bucata de paine.Durerea aproape ca ne-a cuprins pe toti.Traim vremuri apocaliptice asta o vedem cu totii.Dar ma gandesc la cuvintele Mantuitorului cand spune: "cu nici un chip nu te voi lasa"daca ne punem toata nadejdea in El.Si vreau sa va spun ca aceasta mica paranteza am facut-o datorita acestei postari cu o noua decoratiune.Desi poate nu se potrivesc aceste decoratiuni cu timpurile in care traim, ma gandesc ca  micile  detalii din interiorul caminului nostru pot fi binevenite chiar si sub forma de  terapie.Sa incercam sa ne umplem gandurile cu frumosul ce ne inconjoara.Cu o cantare frumoasa,cu o rugaciune din suflet,privind o floare,ascultand o poezie,incalzindu-ne de razele soarelui, ajutand un om nacajit, dand speranta unui deznadajduit, acompaniind un bolnav,zambind unui copil,bucurand un suflet.
Va las in compania acestor imagini cu frumos.








                  
                                            Liniste sufleteasca va doresc!

17 comentarii:

preotolteanudorin spunea...

Intradevar traim vremuri grele si oriunde te-ai uita vezi numai pacate si haos. ce trebuie sa facem pentru a trece mai usor macar peste aceste vremuri, e sa ne rugam cu credinta neincetat si cum frumos a -ti spus sa ne ,, hranim duhovniceste impreuna'' cu marii nostrii parinti din ,, ospatul credintei'',parinti ce Dumnezeu ni i-a dat in dar sa ne lumineze calea spre EL.

Lumi RO spunea...

Imi place floarea alba crosetata, e o minunatie!

CCristinaC spunea...

Pentru ca am o stare de bine cind sint pe blogul tau, te asteapta un premiu pe blogul meu. O simbata superba sa ai!

Mariana spunea...

Corina, mulţumesc pentru cuvinte, pentru imagini, pentru delicateţea lor, pentru atingerea lor de bucurie şi nădejde!
Te îmbrăţişez cu drag!

elida spunea...

Frumoase imagini si linistitoare.Cum ai spus ,intradevar traim vremuri apocaliptice...e bine ca avem un Mantuitor care nu ne lasa cu nici un chip,e mereu cu noi daca noi il acceptam in preajma noastra si facem voia lui.Iti doresc o zi binecuvantata Dumnezeu sa fie cu tine si cei dragi.Te pup

corina spunea...

Draga Dorin, "veniti de luati bucurie"ne indeamna pr.Teofil si bineinteles ca toti ceilalti parinti la fel.Doamne ajuta sa ascultam de sfaturile lor!
Un sfarsit de saptamana binecuvantat!

corina spunea...

Lumi asai ca e frumoasa?Si mie imi plac lucrurile facute la mana enorm.
O seara frumoasa iti doresc!

corina spunea...

Cristina multumesc! o sa trec sa-l preiau.

corina spunea...

Mariana, cu multa bucurie in Domnul Hristos.iti doresc un sfarsit de saptamana binecuvantat.Slavit sa fie Domnul!

minoki spunea...

Draga mea, si la mine pe blog te asteapta niste premii. Eu le-am impartit cu toata lumea care trece pe la mine pe blog, si de aceea din toata inima ti le daruiesc si tie.

corina spunea...

Silvia draga, multumesc tare mult pentru gandul tau.Dumnezeu sa ne ajute la toti sa facem voia Lui.
Te imbratisez cu drag!

corina spunea...

Minoki multam fain, o sa-mi fac timp pentru ele!

Mariana spunea...

Frumoase poze,frumoase aranjamente!
Duminica placuta si linistita!

Adelina spunea...

Foarte frumoase pozele! Şi eu ascultam mult radio Reîntregirea când locuiam în Alba. Acum nu mai ştiu pe ce frecvenţă se prinde sau dacă merge şi de-aici din Buc.

corina spunea...

Adelina eu ascult pe internet radio Reintregirea.Asa ca-i frumos?

Adelina spunea...

A, pe internet, bună idee. Cum de nu m-am gândit? Mulţumesc mult! Da, frumos şi liniştitor. :)

corina spunea...

Mariana multumesc!Cred ca am o problema cu tine.Nu stiu de ce, dar nu-mi apar comentariile pe care mi le lasi.Oare ce poate fi!?