sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Flori

In fiecare joi cand vin de la cursul de Patchwok, trec pe langa o gradina plina de verdeata.Saptamana trecuta cateva gradinarese au pregatit locul pentru a planta flori.O zi calda cu mult soare ca de primavara parca te imbia sa incepi lucrul gradinaritului.Va las sa va delectati si dumneavoastra cu privirea la aceste flori care din pacate nu stiu cum se numesc dar sunt foarte interesante.Parca sunt capatinile unei verze.Am luat seama si la aranjament, tare frumos le-a alineat.Cu siguranta sunt pentru aceasta perioada mai rece cred ca rezista la frig altfel nu le-ar fi plantat in acest timp.









Un sfarsit de saptamana placut!



11 comentarii:

Sandra spunea...

Hola Corina..!!
Que belleza de flores...!!!
Como se llaman..?? la traducción no me ayuda mucho...
Nunca ví algo semejante...
Besos y buen fin de semana..

corina spunea...

Ya lo se que la traduccion està como està...pues nose como se llaman estas flores pero,¿son muy bonitas verdad?
Un abrazo!

Mariana spunea...

Foarte frumoase, Corina! Cred că e varză decorativă (ornamentală), rezistă şi la temperaturi mai scăzute.

corina spunea...

Mariana sunt superbe oricum pe mine m-au acaparat rapid!:)

Geta spunea...

Chiar asa,Corina, planta e varza decorativa si e foarte potrivita pentru parcuri si gradini, un adevarat spectacol desfasurat in natura !

lotus art spunea...

varza decorativa,deosebita,asa in aceasta combinatie este si mai frumoasa.Un sfarsit de saptamana minunat .

KaBea spunea...

Sunt foarte frumoase,iar fetele au dreptate:este varza decorativa.Pana acum nu am reusit sa le vad in splendoarea lor.Pupici.

Liliana spunea...

minunate flori! dar ce clima aveti ca pare totul primavarec!

O duminca cu pace!

corina spunea...

Fetelor stiti ceva eu mi-am inchipuit ca sunt asemanatoare cu varza dar nu stiam cum se numesc,Cine stie cum au reusit sa faca un asemenea altoi?!Tare mi-a placut exprimarea ta Geta ca sunt un adevarat spectacol.:)
Liliana asa este totul pare primavaratec.Spània are trei feluri de clima iar aici in centru unde suntem noi clima este continentala.
Va doresc o Duminica frumoasa la toate!

Creando con graciela spunea...

Hola Corina, yo tenía en mi jardin de las primeras flores, las lilas y blancas , que resisten mucho al frío, yo las conozco como COLIFLOR DE JARDIN, y a las segundas de las hojas casi plateadas, sabes que la conozco pero no me puedo acordar como se llama, o por lo menos como las conocemos en ARGENTINA, pero cuando me acuerde te escribo de nuevo y te cuento, me enamore de ese jardin BELLISIMO. CORINA amiga, que hermosa estampa floral. Desde SALTA, ARGENTINA te dejo muchisimo cariño, mi amistad y un beso GRACIELA

corina spunea...

Hola Graciela!Muchisimas gracias por decirme el nombre de estas flores bellisimas.Yo las he comparado con el repollo y porque no con la coliflor?
A mi me encantò estas flores!:)
Te deseo un Domingo bendito!y un abrazo desde España!:)