duminică, 23 ianuarie 2011

Cani de lapte

Am schimbat din nou aranjamentul de pe masa.De fapt in saptamana Craciunului am fost la un magazin cu lucruri pentru casa asa se si numeste  CASA.Am gasit aceste cani pentru lapte si mi le-am achizitionat repede desi motivul lor este unul de iarna.Insa de fapt suntem inca in iarna doar ca noi nu am gustat din bucuria zapezii anul acesta.Astazi neputand sa lucru prin casa am luat aparatul si mi-am facut putin "de cap"prin casuta mea.Am reusit sa scot la iveala aceste poze.Lumanarile sunt pe gatate le-am inceput odata cu sarbatorile Craciunului asa ca au ramas ca cioturile dar sunt bune nu le abandonez pana nu se termina ele.O saptamana binecuvantata!

9 comentarii:

Beatrice spunea...

Foarte frumoase canile,imi plac tare mult.La noi e zapada din nou,asa ca aruncam niste bulgari catre voi.Lumanarile arse,parca au un sarm aparte.Pupici dulci.

Geta spunea...

Si mie imi plac canile mai ales ca au model de iarna,in foto ai reusit din plin sa le pui in valoare.La noi a nins 2 zile ca in povesti.Astazi am vazut de la geamul meu forfota in parcare unde barbatii curatau de zor zapada ca sa-si croiasca drum spre strada principala.

Deea spunea...

eu sunt innebunita dupa motivele de iarna. Canile tale ma fac sa-mi fie dor de Craciun. Foarte frumos aranjament!

artlotus spunea...

Mereu cu gust ,o admosfera de Casa . Sunt dragute canutele ,imi amintesc de Apuseni unde batranii aveau un sac de canute pe "mester grinda " casei simbol al familiei .O saptamana buna si spor la toate.

corina spunea...

Bea aruncati, aruncati cu bulgari cat mai mari noi stam la ferestre!:)

Geta mi-ai amintit de strazile iernilor din copilarie.Si noi ieseam sa curatam zapada din fata portii...
Ce vremuri....:)

Dea se pare ca noi femeile avem aceleasi "nebuneli":)

Suzana ce traditie frumoasa acolo in Apuseni uite ca am aflat inca ceva!

Iar tuturor va trimit binecuvantari!

Oana Dumitriu spunea...

Corina,ai un simt estetic desavarsit!Sunt fascinata cum reusesti tu sa faci arta din lucruri obisnuite.
La trimis bulgari ma bag si eu,ca am ceva zapada care-mi prisoseste.Te pup si o zi insorita sa ai!

corina spunea...

Oana pai... nu am altfel de lucruri decat asa obisnuite,simple astea sunt pentru noi.Tocmai asta vreau sa redau ca putem sa dam valoare fiecare in casele noastre din lucrusoarele marunte si ieftine pe care le avem.
Bulgarii tai de zapada sunt bine primiti ii asteptam cu drag sa ne bata la ferestre!:)
O zi binecuvantata!

elena marin-alexe spunea...

In pictura aceste aranjamente se numesc -naturi statice- dar aici in fotografii, nu stiu cum sa le categorisesc decat: superbe imagini, in care se vede ca ai pus mult suflet.Sincere imbratisari si binecuvantari draga Corina!

corina spunea...

Elena ai dreptate eu ce fac, fac cu suflet.Sa fi binecuvantata draga prietena!