vineri, 14 ianuarie 2011

Baghetute crocante

Baghetele acestea le-am facut pentru seara de colinda.Le-am luat reteta de la Lauras Blog.Aratau foarte bine acolo si am vrut sa le incerc si eu.Imi aduc aminte ca le facea oarecumva reclama.Reclama suna cam asa:
Daca incercati o data aceste baghetute sunt sigura ca le veti face inca de alte multe ori.Si intr-adevar am vazut ca are mare dreptate.Martea care a trecut le-am mai facut o data.Si le am programate pentru seara de 29 Ianuarie deoarece adunarea Oastei Domnului  din Madrid va realiza o seara duhovniceasca a carui invitat de onoare il avem pe Parintele si fratele Nicu Pavel de la Bucium Zalau.
Vreau sa va spun ca in seara de colinda pe la miezul noptii au venit fratii intr-un grup de 50 de suflete si ne-au colindat.Spuneau ca sunt satui de prajituri si de dulce si ca nu vor sa serveasca nimic.Atunci mi-am facut aparitia cu aceste baghetute crocante si le-am spus ca eu ii servesc cu ceva sarat.Si m-am bucurat ca au avut asa o trecere.Langa ele am asezat si aceste doua cani de pamant taranesti pe care mi le-am cumparat asta vara de la mare.
Va place acest aer taranesc? E al nostru al Romanilor de pretutindeni.Va las sa va umpleti sufletul cu cateva fotografii.















Va doresc o zi frumoasa!!!!!

8 comentarii:

adriana spunea...

Mmmm..Ce bine arata!!

Pr.Victor spunea...

Arata ca in reviste. Daca in acele ulcele se pune putin vin tot de casa, totul devine cu adevarat desavarsit. Iar daca inainte de ale gusta se face si rugaciune este dumnezeiesc.

KaBea spunea...

Apetisant!Imi place si "aerul taranesc"cum ii spui tu.Frumos.Pupici multi.

Deea spunea...

Eu si sotul meu suntem impatimiti ai vaselor de pamant. Ai incercat sarmale in vas de lut? O minunatie. Ma bucur tare sa vad ca romanii raman romani si peste hotare. Pupici

Geta spunea...

Corina, imi plac tare mult baghetutele asa frumos rumenite, si cu un strop de vin baut din ulcele cred ca sunt un deliciu.

lotus art spunea...

Am venit cu un gand ,dar vazand cat de apetisanti sunt crostini nu pot sa nu-mi inchipui gustul lor bun si mirosul placut de proaspat copt .O idee buna .

O zi minunata ,si o imbratisare tie si frumoasei familii. Feicitari si numai bine in aceasta zi dedicata noua emigrantilor.

Laura spunea...

Corina, ma bucur tare mult ca le-ai incercat si mai ales ca s-au bucurat de un asemenea succes :P
Spor in continuare la bucatarit...si in toate!!!

corina spunea...

Adriana multumesc!

Parinte tare frumos ati spus.Cam asa trebuie sa fie bucatele inainte sa le binecuvantam!

Bea ma bucur ca-ti place acest "aer".

Deea nu am o oala de pamant insa sa stii ca mi-am pus-o in plan.Am gustat sarmale din oala de pamant sunt o delicatese!:)

Geta chiar asa sunt dupa cum spui tu!:)

Suzana poti sa le incerci linistita nu o sa dai gres!:)

Laura m-ai surprins cu vizita ta.Chiar nu ma asteptam sa ajungi si pe aici.:)ma bucur si iti spun Bun venit!
Doream sa-ti mai spun ca am incercat si amandinele tot de la tine si au iesit fantastic.Am incredere in tine si-n bucataria ta!