sâmbătă, 4 septembrie 2010

Constitutia biologica a femeii

Mai mult chiar, o alta constrangere de care trebuie tinut seama e foliculina, hormon toxic si cancerigen. Toxic la nivelul creierului, dand continue dureri de cap si foarte intense; cancerigen la nivelul sanului sau uterului . De clestele acestui hormon nu este scapare decat de la 3 - 4 copii in sus, cu sarcinile in mod natural, cum apar ele normal. Aceasta ordine naturala a sarcinii e singura cale care asigura sanatatea copiilor. Salturile peste sarcini, lepadarile de copii, indiferent cu ce metode si din ce motive, ating sanatatea copiilor ulteriori, daca mai vin. Dar chiar daca nu mai vin altii, Legea divina pedepseste si retrospectiv, pe cei facuti cronologic. Asadar, in insasi constitutia endocrina a femeii e pusa obligativitatea nasterii de mai multi copii. E chiar conditia de mantuire a femeii dupa cum i-a descoperit Dumnezeu Sfantului Apostol Pavel.
In cazul viciului sau greselilor de convietuire, aparitia cancerului care ucide sotia se rastoarna iarasi in raspunderea sotului. Sotul care nu vrea copii nu trebuie luat , e un criminal camuflat al sotiei sale. Nu e din turma lui Hristos! Abia de la 3-4 copii in sus, facuti in ordinea naturala in care apar, se neutralizeaza actiunea toxica si cancerigena a foliculinei. Practica confirma aceasta. Sunt mame cu 10-12 copii facuti, care traiesc si ajung la varsta de 80 de ani, sanatoase, in destula putere, fara sa le doara capul sau sa fi fost bolnave.
Femeile mai patimesc si de crizele climacteriului,(menopauza) de la 50-52 de ani. Cand viata lor de pana aici a fost corecta si conform cu natura, tulburarile acesteia trec aproape neobservate. Echilibrul endocrin e asigurat de normalitatea convietuirii si a roadelor facute pana aici.In cazul viciilor de convietuire, perioada aceasta e adevarata nebunie.
Nu mai pomenesc de reflectarea (normalitatii sau anormalitatii de convietuire) in afara psihucului, lucru care formeaza un capitol aparte, cu o matematica mult mai complicata si cu pedepse mai greu de evitat. De asemenea, nu pomenesc aici decat in treacat reflectarea purtarii in genere in codul genetic, deci in fondul ereditar al urmasilor. Totusi, nu ma pot abtine de a pomeni unul, care produce extrem de multe si grele dificultati in educarea copiilor. Cand sotul nu da pace sarcinii (zice el ca se poate, sau nu vrea altfel, sau se declara stapan pe legile naturii) atunci copii vin pe lume cu predispozotia precoce spre  sexualitate. Aceasta ii face indaratnici si foarte greu educabili (sunt certati cu disciplina, unii genetic prezinta cromozomul criminalitatii si chipurile, circumstante atenuante in justitie). Fug de la scoala si incep aventurile. Deci tot in raspunderea sotului se soldeaza si aceste necazuri. Explicatia biologica: au crescut in mediul uterin hraniti cu sange prea imbibat cu testosteron, hormon sexual masculin.
                                      ( Ridicarea casatoriei la inaltimea de Taina)
                                                    Va urma....

8 comentarii:

Liliana spunea...

Parintele Arsenie, un adevarat doctor trupesc si sufletesc.
O duminica binecuvantata, Corina draga!

Simona spunea...

Buna Corina, am citit si articolul acesta din care am mai invatat ceva.

P.S. Mi-am sters blogul, iti voi urmari cu acelasi sinteresul postarile, insa eu am considerat ca imi ocupa prea mult timp si l-am sters.

elena marin-alexe spunea...

Interesant! Am citit cu atentie.Salutari din Vrancea Cori!

corina spunea...

Liliana ma bucur ca te vad si aceeasi duminica ti-o doresc si tie!Doamne ajuta!

corina spunea...

Simona de multe ori am fost si eu foarte aproape de a lua aceasta hotarare,tocmai pentru acest fapt.Nici eu nu am stiut de timpul pe care trebuie sa-l ai la dispozitie....
De moment eu mai merg putin dar nu stiu cat....
Oricum din cand in cand mai da-mi cate un semn de viata sa stiu ce mai faci!Bine?Te pup si raman prietena ta!

corina spunea...

Elena multumesc iar eu te imbratisez!O Duminica placuta!Sunt grabita plecam in excursie!!!

Simona spunea...

Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase Corina si tu esti acum prietena mea, tinete de blog si de postari pentru ca oricum tu nu esti la inceput si abia astept sa citesc fiecare cuvant, te pup.

IrinaBohemianDance spunea...

Ca de obicei...Aflu multe lucruri interesante!

Te imbratisez,

Irina