vineri, 7 mai 2010

cuvantul azi

Zis-a avva Pimen:aceste trei capete sunt folositoare:
            -a te teme de Domnul,a te ruga neancetat si a face bine aproapelui.

Zis-a un batran:cel ce are frica de Dumnezeu,acela are o visterie plina de toate bunatatile,pentruca frica de Dumnezeu pazeste pe om de tot pacatul.

6 comentarii:

kis spunea...

au zis bine amandoi ,dar e mai greu de facut!

corina spunea...

Din pacate asa este avem cunostinta muuuuuuuuuulta dar practica de multe ori lasa de dorit.Un sfarsit de saptamana binecuvantat!

Rodica Botan spunea...

Solomon spune ca frica de Domnul este inceputul intelepciunii...si lumea de astazi de aia este in conditia deplorabila in care este...se fura, se comit crime, nu mai exista respect de parinti si de nimic in general...nu mai este frica de Dumnezeu si uite unde am ajuns...

corina spunea...

Cu toate acestea lumea se antreaba:Oare de ce s-a antamlat cutare lucru,de ce nu ne merge bine,cum eu sunt de vina?Dumnezeu e de vina...An toate eu omul sun ok...asa este ne lipseste frica de Dumnezeu si ne aflam an groapa.

Rodica Botan spunea...

Corina, Dumnezeu sa iti dea din intelepciunea Lui si sa te pazeasca pe tine si casa ta. Multumesc pentru ca ai raspuns apelului pentru rugaciune pentru cei de pe blogul meu. Mare lucru ca cineva sa se jertfeasca pentru prietenii lui...si apreciez gestul tau.
In dragostea Lui Christos...

corina spunea...

Rodica nu mi-ai cerut imposibilul asa ca am facut si mai fac cu placere pentruca fiecare avem nevoie vreodata unii de altii.