vineri, 28 mai 2010

Incredibil

Uitandu-ma putin si printre alte bloguri am dat peste unul care m-a lasat blocata cu postarea pe care o avea in aceasta dimineata.Nu m-au surprins atat imaginile pentru ca imi dau seama ca lumea e atat de cazuta incat de fiecare data cand apare ceva nou in  moda te lasa fara cuvinte.Si dupa cum va spuneam asa m-a lasat si pe mine.Dupa moda pantalonilor care este acum iar eu o vad oribila (acopera doar jumatate din fund)nu stiu daca a aparut in tara dar aici e la ordinea zilei iar tineretul este innebunit dupa asta,pana cand si eu am avut putin de discutat cu Iulia fiica mea cea mare in aceasta privinta pentru ca si ei ii plac acesti pantaloni.Acum sa fiu sincera nu stiu sigur ii plac ei ,sau ii plac pentru ca sunt la MODA.Tind sa nu cred ca e adevarat ca va veni aceasta moda a fustelor pentru fete.Un al doi-lea punct care m-a desgustat destul de mult este faptul ca dintre cele 31 de comentarii care le-a avut aceasta postare pe blogul respectiv majoritatea vad ceva distractiv in lucrul acesta.Ba mai spun ca e" plina de finete,foarte draguta si fooooooarte distractiva).Chiar sunt curioasa sa vad si parerea dumneavoastra.Deci cum vi se par aceste fuste pline de" fantezie" a omului din zilele noastre?

Mai erau vreo doua fotografii dar acelea erau fara chilot si parca erau prea exagerate si nu le-am mai descarcat.Am lasat si eu un comentariu acolo pentru ca nu puteam sa trec sa nu- mi las si opinia mea.Oare de data aceasta mamele fetelor vor lua hotarari drastice in aceasta privinta?sau vor inchide ochii ca doar e la Moda si n-ai ce face?De necrezut dar realitate.Va las sa zambiti sau sa oftati!

11 comentarii:

Oana Roxana spunea...

Lasand la o parte faprul ca e stupid.In general, ce inseamna trend e din start gresit.Imi place moda atata timp cat se rezuma la arta.Imi plac creatiile unice,de valoare. N-am fost uimita cand am vazut pozele.Nimic nu ma mai surprinde.Sunt plictisitoare creatiile de genul acesta.Asa mi se par mie.
E la un nivel mare vulgaritatea.Sunt doar satula.Nu sunt nici macar indignata.Prostii si incultii n-au sanse mari de vindecare,deci solutia e sa te feresti de ei.Acum,numarul fiind atat de mare e mai greu,dar sa incercam totusi! Numai bine!

AICISIACUMACOLOCURAND spunea...

Parera mea e Biblica:Caracterul vremurilor din urma =FARA RUSINE SI SFIALA !
Tot Biblic :Vor merge din rau in mai rau!
Aceasta nu e moda,e DESTRABALARE!
Doamne ai mila de generatia aceasta de: DEGENERATE(de data aceasta e sexul feminin) E atata INTUNERIC!
BEZNA!
Si Doamne ai mila si de noi si ajuta-ne sa fim noi si familiile noastre o LUMINA!Si sa nu ne potrivim CHIPULUI VEACULUI ACESTA!
ROMANI 12;2
Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi, prin înnoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută şi desăvârşită.
Virginia

kis spunea...

industria modei nu cunoaste limite!

Rodica Botan spunea...

Trebuia sa se ajunga din nou la frunza...ma intreb ce frunze vor fi la moda...sa-mi sadesc o livada...poate ma imbogatesc...
:)

corina spunea...

Eu ce sa spun ca am fost taaaaaaaare desgustata mai ales ca avem copii care traiesc an aceste realitati si e foarte dureros acest lucru cu aceasta va raspund la toti care ati facut comentarii.Si totusi sa ne rugam si pentru aceste suflete pierdute.

Anonim spunea...

In afara subiectului: i din a nu se foloseste niciodata la inceputul unui cuvant care incepe cu litera i, adica "an" al dv. este "in" , la mijloc il putem folosi insa, de ex : "roman" si nu "romin".
Ati se scrie cu liniuta adica a-ti.
Cum ne educam copiii si le impunem sa nu urmeze o anumita moda daca nu stim sa ii invatam sa scrie corect limba materna?
Ne mai gandim, nu?
Succes!

Oana Roxana spunea...

Anonim,am observat aceste greseli,dar nu i-am atras doamnei atentia,deoarece posarile dansei sunt de bun simt.Daca nu cunosti limba la perfectie,nu inseamna ca esti in stare sa-ti educi copiii. De ce ai ramas in anonimat? Ti-e teama sa-ti spui parerea? Si comentariul meu are greseli.Am inceput o idee si nu am terminat-o,iar din repezeala am scris 'faprul' in loc de faptul.Toti gresim.Nu e rau ca ai scos in evidenta greselile Corinei,ci faptul ca nu ai avut curaj sa-ti asumi critica.

Oana Roxana spunea...

See? Iar am gresit.'Nu inseamna ca nu poti sa-ti educi copiii sau ca e gresit sa-ti doresti acest lucru.'

corina spunea...

Anonim o sa incerc sa ma corectez in viitor pe cit pot posibil.


Oana cred ca e foarte bine sa scriem corect,dar eu nu am tinut niciodata in calcul acest lucru pe motivul ca ne echivocam de cele mai multe ori in lucruri cu mult mai grave.Si eu am gasit greseli de ortografie in multe locuri dar daca am vrut sa citesc si sa inteleg articolul l-am citit si atit.Sunt de acord cu tine nu cred ca are de aface scrisul corect cu educatia unui copil.Oricum consider binevenite comentariile voastre.Pe parcurs o sa imi dau silinta sa fiu mai atenta.Va spun tuturor Doamne ajuta!

Mariana spunea...

Dragă Anonim, dacă tot ai vrut să dai un sfat, de ce nu ai scris cu diacritice, ca să priceapă cum trebuie omul lecţia de gramatică...nu?
Şi tot legat de gramatică, "aţi" nu se scrie cu liniuţă, aşa cum ai "corectat-o" pe Corina, pentru că este conjugarea la perfect compus!

Cât despre postare, Corina...pentru cei care sunt goi înlăuntrul lor, nu e nicio problemă să fie şi înafară.

Rodica, hihi! Uite unde stătea întreprinzătorul! :)

corina spunea...

Mariana multumesc de interventie!Ai fost super.