joi, 22 aprilie 2010

Buna dimineata




Eu nu sunt bautoare de cafea dar nu refuz ceaiul.Prefer ceaiul de lamaie sau alte fructe.O feliuta de paine prajita cu ulei de masline si o jumatate de rosie taiata felii sau cu doua trei lingurite de bulion si o cana de ceai iasa un mic dejun excelent.Iar pentru cei ce postesc miercurea si vinerea il recomand cu caldura.

Meniul pentru astazi:  Supa de galuste
                              
                                 Ficatel de pui cu pireu de cartofi

                                 Salata de castraveti.(verzi)
Pentru azi mi-am propus si blatul pentru amandine pe care le-am facut de Pasti si au iesit excelente.Maine le siropez le pun crema si glazura. Aceasta este munca de la schimbul unu iar schimbul doi la servici.Va doresc o zi usoara tuturor.

In timpul lucrului:CANTA SI MERGI MAI DEPARTE,
                          LA CAPATUL DRUMULUI TE ASTEAPTA DUMNEZEU(Fericitul Augustin)

6 comentarii:

Marina spunea...

Foarte frumos acest blog, azi l-am descoperit! Superbe gandurile, poeziile...Abia astept sa mai postati poezii din caietul minunat! Sanatate multe, Doamne ajuta!

corina spunea...

Marina iti multumesc pentru comentariul tau. A fost asa de binevenit.Si pentru tine sunt Corina cum dealtfel pentru oricine.Poeziile incetul cu incetul o sa ne bucuram toti de iele .O zi minunata iti doresc!

kis spunea...

ai un blog f interesant!
spor la scris!

corina spunea...

Bun venit Kis.Iti multumesc si tie pentru apreciere.Eu fac putin dar meritul e al Domnului.El ami calauzeste gandurile.O zi cu pace.Doamne ajuta!

MIRELA spunea...

BUNA CORINA,BINE AI FACE DACA NE-AI PUNE SI CATEVA RETETE DE PRAJITURI SAU CHIAR ACELE AMANDINE CARE LE FACI TU ASA DE BUNEEEEEEE CUM ZICI TU.UN PUPIC SI MULTA BAFTA IN CONTINUARE CU AJUTORUL TAU PENTRU NOI GOSPODINELE.BESITOS

corina spunea...

Mirela Luni iti aduc o amandina.Sper ca o sati placa.Hasta el lunes.