luni, 5 aprilie 2010

8 Minute

Iata si povestirea pe care am pregatito colegelor mele de servici.
Spune legenda ca o femeie saraca cu un copil in brate, trecand prin fata unui magazin a auzit o voce misterioasa din nauntru care o indemna :
Intra si ia-ti tot ce iti doresti,dar sa nu uiti lucrul cel mai Principal... Gandeste-te bine:dupa ce iesi,poarta se va inchide pentru totdeauna.Intra si foloseste momentul oportun,dar nu uita de lucrul cel mai Principal.Femeia intra in magazin unde a gasit multa bogatie.Fascinata de bijuterii,de atata aur,a asezat copilul jos, si a inceput sa adune cu nesat,tot ce putea si incapea in poalele ei.Vocea misteroasa se auzi din nou."Ai doar opt minute la dispozitie".
Terminate cele opt minute,femeia incarcata de aur si pietre scumpe, a iesit repede afara din magazin iar poarta
 s-a inchis...Abia ajunsa afara isi aduse aminte ca copilul i-a ramas inauntru, iar poarta ramase inchisa pentru totdeauna.Bogatia a durat putin iar disperarea a ramas infinita...
In cei 80 de ani pe care ii traim in aceasta lume, o voce din launtru nostru totdeauna ne avertizeaza..
Nu uita niciodata lucrul cel mai principal! Iar lucrurile cele mai Principale sunt:
Valorile spirituale,rugaciunea,bunatatea,tandretea,blandetea,dragostea,familia...
Insa castigul,bogatia,placerile materiale ne fascineaza atat de mult incat lucrul Pricipal totdeauna il lasam la oparte.Asa consumam timpul nostru lasand totdeauna de o parte esentialul "Bogatiiele sufletului"!
Niciodata sa nu uitam ca viata in aceasta lume este trecatoare,trebuie sa profitam de timpul pe care il avem la dispozitie dar fara sa uitam de lucrul PRINCIPAL...
                                             Va doresc o zi binecuvintata!

Niciun comentariu: