joi, 28 martie 2013

Introducere

Buna! am avut din nou o pana de aparatura inca de sambata seara, iar acum ma aflu din nou cu aparatul reparat, dar constatand ca am pierdut pasul  fregvent al postarilor care curgeau una dupa alta.Acest fel de sentiment l-am intalnit de fiecare data cand eram nevoita sa intrerup postarile din cauza calculatorului.
Probabil ca pe parcurs o sa pot sa intru in forma dar asta costa.Si dati-mi voie sa fac o scurta paranteza referitor la aceasta stare sau acest fel de blocare interioara pe care daca il aduc la starea de legatura dintre Dumnezeu si rugaciunea noastra este identica. Cu alte cuvinte atunci cand se intampla sa iesim de pe canalul care ne tine in stransa legatura cu Dumnezeu, interiorul se blocheaza si cu greutate porneste din nou.Odata rupta legatura cu Dumnezeu chiar si pentru cateva ore,zile, saptamani iar pentru unii poate ani, cu greu se face intoarcerea.Inima se invartoseaza si n-ai cei face.Imi trec prin minte cateva versuri ale lui Vasile Voiculescu.
                                  Doamne inima nu mi-e buna de nici o treaba,
                                  Prea am tinut-o-n piept podoaba.

                                  N-am pus-o la lucru, n-am dat-o la scoala;
                                  Am crutat-o...si mi-a ramas nepriceputa, goala.

                                  Am crescut-o mai rau ca pe printese:
                                  Nu staruie-n nimic, nu coase, nu tese.

                                  Voinica se plange ca oboseste-ndata:
                                  Inima far de rost inima rasfatata.
                 
                                  ............................................................
  Sper ca, daca am reusit sa ma adun putin si sa fac aceasta introducere, o sa inceapa inspiratia sa lucreze din nou.Cand nu am inspiratie nu sunt in stare sa leg doua cuvinte oare asa vi se intampla si voua celor care intretineti un blog?
Desi imi propusesem sa incep cu recomandarea unui blog frumos si util, vad ca a iesit altceva.Nu-i nimic deci urmatoarea postare va fi o recomandare. :)) se pare ca incepe dezblocarea sau dezapezirea...
                                         

Sa aveti o zi buna!


6 comentarii:

CCristinaC spunea...

Da, mie mi se intimpla sa nu am ce spune, pur si simplu, sa tac. Uneori se intimpla sa am tot felul de idei, dar sa nu reusesc sa scriu nimic, iar uneori am si idei, pot sa si scriu dar nu am timp. :)))

Mihaela Dămăceanu spunea...

Cam a;a cum a spus şi Cristina, mai păţesc şi eu uneori. În ultima vreme însă cel mai greu este să încep. Apoi, ideile încep să vină. Ca şi tine acum. Vezi că deja ai a doua postare găsită. Spor la scris şi multă inspiraţie!

elena marin-alexe spunea...

Tu găseşti mereu ceva interesant să ne arăţi, Corina.Aici la tine acasă este mereu ceva frumos pentru ochi şi suflet. Numai gânduri bune, din Vrancea, draga mea!

anastasia spunea...

Bună dimineaţa, Corina.
Citind inroducerea, am avut o strângere de inimă... oare chiar am făcut dependenţă de aceste postări?
Frumoase versurile lui Voiculescu ş mustrătoare! :)
O zi bună să ai şi tu!

corina spunea...

Anastasia, nu cred ca e neaparat dependenta de postari dar vreau sa spun ca se pierde ritmul foarte mult si incepi sa te imprastii prin alte idei si ganduri.Eu am stat si pot sa renunt oricand la calculator dar trebuie neaparat sa pun altceva in loc ex.citit,cusut,iesirile in aer liber, simt ca trebuie sa ma umplu cu ceva pentru suflet.
Si,... da pot sa spun ca pentru mine inernetul mi-a oferit lumina. Am cautat mereu sa fiu in relatie cu Dumnezeu si am gasit fie predici, conferinte,idei pentru camin etc.si sa nu uitam ca toate aceste lucruri vin prin oameni care au studiat au aflat si dau mai departe. :))
O zi minunata sa ai si chiar mi-a facut bine interventia ta.

Nicol spunea...

Cand nu avem cuvinte, vorbesc pozele pentru noi; si tu ne rasfeti mereu ori cu vorbe de suflet ori cu imagini pline de caldura si frumueste!