joi, 8 februarie 2018

Inimioara

    Zi de februarie superb de luminoasa cu un soare stralucitor si geroasa pentru o clima mediteraniana.Am intins hainele recent spalate si in mai putin de o jumatate de ora erau inghetate :).In Alcala, pana anul acesta n-am avut niciodata hainele inghetate pe sarma.
Marti am avut o dupamasa libera si am croit o inimioara din resturi care nu le mai gaseam utilitatea nici cum. O inspiratie de moment si totul a decurs intr-un timp extrem de scurt. Apoi am stat si am observat aceasta inspiratie si am vazut ce chestii extraordinare pot iesi intr-o clipita de pe urma ei.




Am asezat inimioara pe camasile inghetate :) Am avut prin dulap vreo doua camasi care in ultimul timp imi veneau stramte si le-am trecut prin ceai si cafea apoi afara le-am dat un inghet dupa care au ajuns ca panza de confectionat . :)




Sa vedeti ce inimioare imi vor iesi din bluzele astea doua. Nu mai am fluturi si va trebui sa-mi fac timp si pentru ei.



O seara faina!

6 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

ce frumusete!Corina, ma bucur mult ca ai revenit!

Ingerul tau spunea...

Pozele tale au o reala valoare estetica, este o arta ce faci aici. Si daca vei asezona asta cu apropiere de Dumnezeu si Cer vei avea trairi si revelatii sublime...
si atunci iata ca mesajele tale vin cu adevarat din alte zari mai pure, mai curate, cu adevarat sublime.
Pentru ca Imparatia lui Dumnezeu se afla defapt in sufletul nostru...

corina spunea...

Irina, e asa de linistita casuta (blogul) incat ma simt in vacanta :) Sa fi iubita!

corina spunea...

Ingerul tau, asa este Dumnezeu s-a intrupat in noi in fiecare.Ramane la latutudinea noastra sa-L lasam sa sculpteze. :) Multumesc pentru popas! :)

Geta spunea...

E o idee foarte buna sa faci din bluze care nu-ti mai vin bine inimioareDin bluza alba cu broderie mi-as face si un guleras la o rochie sau alta bluza de vara ! Un weekend placut Corina !

corina spunea...

Geta, de multe ori din lucruri reciclate putem obtine frumuseti :) Un uichend linistit si tie. Te pup!