luni, 5 februarie 2018

Iepurasul Tilda

Ati auzit de papusile Tilda? Sunt inspiratia creatoarei norvegience Tone Finange .Am  inceput si eu cativa iepurasi. Deocamdata sunt in atelier sub vraja acului si in curand vor iesi in lume la plimbare cautand camere de bebei unde sa poposeasca decorandu-le orice colt ales al camerei. Sunt create si destinate mai mult pentru decorare dar de ce nu si pentru joaca celor micuti.



Am terminat primul iepuras care defapt este mama, iar fetita este in lucru. Cu ea ne intalnim peste cateva zile.




Astazi fiind o zi cu multa ninsoare nu am avut lumina suficienta pentru a face pozele in conditii. Urmatoarele vor fi colorate si mai vesele.


sa aveti o seara faina!

8 comentarii:

Pr.Victor spunea...

La cusături nu mă pricep nicidecum, și e firesc, de aceea las doamnele să aprecieze această frumoasă muncă. Mirat sunt însă de faptul că vorbești de așa zăpadă multă-n Spania, că la noi, cum cred că știi, numai iarnă n-a fost.

Geta spunea...

Eu aştept să văd mai mulţi iepuraşi lucraţi de tine că tare drăguţi sunt !

corina spunea...

Pr. Victor, ieri a nins trei ore incontinu de dimineata cu fulgi maaaari, asa o ninsoare nu am vazut niciodata in Alcala. Apoi s-a schimbat in lapovita, iar azi mult soare. Dimineata sunt 0-4 grade :)

corina spunea...

Geta sunt pe drum :)

prietena-japoneza spunea...

frumoasă activitate ! îmi place mult păpuşica Tilda - nu ştiam că se numeşte aşa ! să ai mult spor în activitate !

corina spunea...

Prietena-japoneza, multumesc mult am fost ieri in vizita pe pagina ta, si astazi vad coment de la tine. :). Voiam sa-ti las si eu doua vorbe dar nu mi-a mers de pe telefon ca nu sunt accesata. acum sunt grabita tre sa plec la munca .

@irina_sweet_home spunea...

ce-mi plac iepurasii astia!le-as face niste hainute tricotate :)

corina spunea...

Merg si hainute tricotate doar ca eu nu ma pricep.M-am gandit sa le fac niste botosei in picioare.Am o prietena care stie bine la croseta.Botoseii aer merge super cu acul cu carlig.