joi, 22 februarie 2018

Iepurasii Tilda

Buna Fetelor! Iepurasii Tilda, si lumea celor mici. Am realizat trei iepurasi, doi se duc la Sofia, o fetita care s-a nascut recent, unul imi ramane mie ca mostra sa-l mai arat pe ici pe colo, iar o comanda de alti doi vor pleca spre Monica, educatoare de copii cu varste intre 3 si 6 anisori.


Iepurasii sunt mama si fiica, mereu impreuna  acolo unde este nevoie de ele. Trebuie sa-i mai fac floricica si fetitei.


Aceasta Tilda, am facut-o prima si imi este tare draga. A iesit super frumoasa si este destul de mare are aproximativ  45 de cm. Mi-a placut tare mult sa lucrez acest proect al iepurasilor.



O seara lina va doresc!

Ps: Alege sa asezi bucuria ca accesor la reverul vietii!

6 comentarii:

Pr.Victor spunea...

Ai salutat doar fetele, dar aici pe bună dreptate, eu sunt străin de lucrul ăsta, de măiestria lucrului pe care doar femeile, cu migală și drag îl fac cu mâinile lor spre a bucura ochii celor ce le sunt aproape și, de ce nu, spre a-și înfrumuseța casele.
Fain lucrat!

corina spunea...

:)))) si baietii intra tot la fete .) Multumesc parinte Victor!

Andreea spunea...

Imi plac iepurasii mama si fetita:)in general imi plac obiectele in care este reprezentata familia:)

corina spunea...

Andreea, acum ca ai amintit despre familie, stau si ma gandesc ce mult si-a pierdut din semnificatie acest cuvant in lumea celor care o gandim in ziua de astazi. Dar sa fim optimisti ca " familia" se poate reinflacara din nou prin iubire, atunci mamici si tatici si copii vor fi toti una. :)

Geta spunea...

Tare draguti sunt iepurasii mama si fetita. Vreau sa fac si eu niste iepurasi, macar unul pina de Paste. O zi frumoasa sa ai,Corina.

corina spunea...

Multumesc Geta! Cum ii faci adica din sapun? Spor sa ai si o zi faina si tie!