sâmbătă, 3 februarie 2018

Fotografii la mijloc de decembrie

Un inceput de an miraculos doresc tuturor sufletelor iubitoare de frumos.Prin blogosfera nu am mai trecut de un an si jumatate aproximativ, dar m-am cam plictisit sau mai bine zis nu e chiar  plictiseala mai mult este saturatie de viteza informatiei de pe facebook ca acolo mi-am petrecut timpul virtual.
Simt nevoia sa ma retrag din nou la liniste si in functie de inspiratie si timp ma asez din nou pe pagina blogusorului meu.





 Am reusit sa imi recuperez contul blogului care nu stiu cum s-a facut dar nu am mai avut acces la deschiderea lui, defapt avem toti membri familiei cont pe acelas calculator si ii o incalceala de nu mai stim care cum se accceseaza si asta e.



Revin cu forte noi doar ca nustiu exact cat ma tine:) Unul din obisnuintele mele rele este acela ca ma plictisesc repede si necesit o noua stimulare,mereu ma trezesc in alta parte nu unde ar trebui sa fiu.
Am rasfoit blogul si mi-am dat seama ca multe idei de aici nu mai bat cu gandirea mea din prezent.  La un moment dat ma hotarasem sa-mi deschid unul nou dar cum nu-mi place sa fac multe conturi si sa ma pierd prin ele raman aici.




Fotografiile astea le-am gasit aici dar nu aveau text la ele si datorita faptului ca m-au trezit din amorteala datorita culorilor vii imi fac intrarea acompaniata de lumina lor. Si da, le-am cules in aparatul meu la mijloc de decembrie dar numaistiu a carui an :)



Va multumesc si va urez un uichend frumos!

Ps: Alege sa asezi bucuria ca accesor la reverul vietii.

10 comentarii:

Pr.Victor spunea...

Bine ai revenit, Corina! De vreo lună eu am dispărut (poate ai remarcat) din facebook, am zis să-mi dezactivez pagina pentru câteva luni, să scap de nebunia fluxului de acolo și, de ce nu, să mă regăsesc în tihna paginii mele de blog ori chiar în citirea mai multor cărți ce mă tot așteaptă de ceva vreme.
Spor în cele bune să aveți!

Andreea spunea...

Ma bucur ca ati revenit!
Sper ca inima dumneavoastra...e bine!:)
Zile cu pace si bucurii!

Geta spunea...

Bună, Corina ! Tot la linişte e mai bine decât în vâltoarea de pe FB !

corina spunea...

Multumesc, parinte Victor, drept sa va spun ca de cand am inceput anul acesta n-am mai intrat decat de vreo doua trei ori.Nu am remarcat ca defapt nici nu am intrat pe pagina mea deloc.Deocamdata prefer linistea :).Va urez lectura placuta pe bloguri si chiar a cartilor de care ati amintit. :) Sa avem cu totii bucurie.

corina spunea...

Andreea, multumesc :) daaaaa cu inima stau foarte bine si daca nu-i place o scot la plimbare printre flori, carti, lucru de mana si sa vezi cum isi revine. :)

corina spunea...

Buna Geta! :) Oooo da,cu siguranta. Deacum ne intalnim mai des :) Sa fi iubita.

@irina_sweet_home spunea...

Corina, bine ai revenit!si eu am rarit-o cu FB, ma obosea teribil.Mi-era dor de lumea blogurilor :).

corina spunea...

Multumesc Irina, :) un nou inceput nu este niciodata prea tarziu.

RamonaM spunea...

Bine ai revenit...imi era dor de lucrusoarele tale dantelate... mult spor la scris!

corina spunea...

Multumesc Ramona! :) ma bucur sa va regasesc pe fiecare in coltisorul ei.In prezent lucrez la ceva nou pentru mine si cand este gata o sa vin cu lucrarea la CTC. :)