miercuri, 13 iulie 2016

Fustite handmade

Buna dimineata! La un moment dat, m-am apucat sa fac putina croitorie asa dupa priceperea mea si bineinteles dupa putinele ustensile pe care le am la indemana. Am nevoie de o masina de cusut mai performanta ca sa pot realiza hainutele cu succes. As mai avea nevoie de o masina sa-mi faca butonierele si poate si una de brodat sa pot personaliza ceea ce realizez.Defapt  necesit un atelier complet in care sa-mi pot desfasura activitatea. 


Deocamdata salonul imi serveste de mic atelier dar vaai, cum il intorc in cinci minute cu susul in jos.
In timp ce lucrez imi place sa ascult muzica linistitoare, aici vi-l recomand pe Ernesto Cortazar, si imi plac si psalmii cantati de Marian Moise. Predicile parintelui Calistrat nu-mi lipsesc aproape niciodata, musai macar una la doua trei zile.


Am realizat cateva fustite pentru fetite de la doi anisori si pana la sase-sapte ani.M-am folosit si de tehnica patwork, aplicand petecele si cosindu-le cu mana.
Am invatat sa fac si floricele cu acul cu carlig :)


Sa aveti o zi luminoasa!

9 comentarii:

Geta spunea...

Foarte frumoase ţi-au ieşit, felicitari Corina ! Croitoria face mult deranj de aceea îţi trebuie o cameră numai pentru tine unde să lucrezi în voie fără să mai pierzi timpul să deretici chiar dupa fiecare şedinţă de lucru.

prietena-japoneza spunea...

felicitări şi mult succes în continuare !

corina spunea...

Geta, ai dreptate, mereu sunt in deranj si lucrul acesta ma indispune destul de des :(. Multumesc draga mea!

corina spunea...

Prietena-japoneza,multumesc! :)

Jurnal cu flori spunea...

cand vad ce minunatii ies din mainile tale, imi vine sa ma apuc si eu de un curs de croitorie... eu stiu doar sa cos la masina, dar asa de incepatoare...

corina spunea...

Ioana,gasesti tipare facute gata doar trebuie sa le descarci. 😊 Un curs bun, este bine venit in orice moment. Nici eu nu stapanesc croitoria in adevaratul sens al cuvantului , adica nu cunosc croitoria de dama insa stapanesc cusutul si tipare daca este nevoie descarci de pe net.

corina spunea...

Acum nu am timp ca tre sa plec la munca dar o sa-ti pun cateva linkuri inspirationale.

@irina_sweet_home spunea...

sunt asa de frumoase si de vesele, imi plac foarte mult!si eu vreau sa-i cos celei mari niste fustite sau niste rochite, da pana ma mobilizez eu trece vara.

corina spunea...

E mult pana te apuci.fustitele astea sunt super usoare de facut. Latimea materialului plus lungimea de care ai nevoie.le-am facut doar o cusatura la spate si le-am pus pe elastic.😊