marți, 7 octombrie 2014

Servetele inflorate

Buna dimineata tuturor!Ieri am avut programat sa merg la piata dar nu am ajuns. In schimb am mai mesterit prin casa una alta. Si pentruca aveam la calcat haine, printre ele am avut si doua servetele pe care le-am achizitionat in vara cand mergeam regulat la fetele de masa de secand.
Le-am calcat si am reusit sa le fotografiez si sa mai colorez putin pagina din blog. Stiu ca ar trebui sa aleg culorile toamnei dar inca nu am trecut la materialele de toamna. Defapt nu mi-am propus sa lucrez inca nimic anume pentru acest sezon. Am vazut ca sunt la moda ciupercile.Dar,...deocamdata raman la ceea ce am inceput adica sa fac inimioare.


Cum va spuneam in vara am achizitionat aceste doua servetele care mie mi-au placut. 1 euro au costat fiecare. Erau aruncate dintr-un colt in altul pesemne ca pareau foarte incarcate de ata colorata. 





Servetelul cu trandafiri cred ca se potriveste mai repede sa impodobesc o icoana sau o farfurie taraneasca cu el. E alb ca laptele si nu pare vechi sau achizitionat de mana a doua.Danteluta folosita la margine il face sa arate chiar sublim.





Va urez o zi minunata de toamna!


12 comentarii:

Ingrid spunea...

Intotdeauna este o placere sa intru pe blogul tau. Mult spor in continuare!

prietena-japoneza spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
prietena-japoneza spunea...

foarte frumoase şerveţele!
multă sănătate!

corina spunea...

Multumesc Ingrid, si eu am fost in vizita pe pagina ta dar am vazut ca nu ai mai scris nimic.Dar ma bucur ca esti bine.

corina spunea...

Draga Prietena, multumesc si multa sanatate si bucurie si la casuta ta!

cristina spunea...

ai facut niste achizitii foarte faine! nu numai ca arata foarte bine, dar sunt si ieftine si de calitate!

corina spunea...

Cristina, imi plac tare mult, si sunt si de calitate. Mi se pare ca sunt aduse din Germania pentruca nu sunt stilul spaniol.O zi faina!!!

Loredana spunea...

Da, cred ca via Germania vin si la noi, ca si pe aici am vazut in ultima vreme. Sunt tare frumoase unele dintre ele, iar tu ai gasit chiar deosebite.

Algodão Tão Doce spunea...

Olá amiga,vim retribuir sua carinhosa visita ao meu cantinho.
Obrigada,volte sempre e pegue o meu selinho de agradecimento!

Beijos Marie.

Nicol spunea...

Din mainile tale iese mereu ceva frumos, nu e de mirare ca si culorile au prins viata!Vara aceasta am reusit sa ajungem pe Costa Brava; ne-a palcut f mult, dar am resimtit dorul de casa, Sfanta Liturghie!Calde salutari din Constanta si sa aveti o toamna bogata in bucurii si impliniri!

corina spunea...

Nicol, a-ti fost la Barcelona, Girona, la parte de Cataluña. Am vizitat si noi acea zona, si e frumos.Ma bucur ca a-ti reusit sa realizati experienta propusa. :)
Si eu va uraz o toamna minunata si nu foarte rece :))

Jurnal cu flori spunea...

Draga Corina, nu stiu la ce secand mergi, dar gasesti lucruri superbe!!!