vineri, 3 octombrie 2014

Inimioare vesele

Combinatiile inimioarelor anterioare le-am facut cu itamina de nuanta spre crem, cafea cu lapte sau ceva de genul acesta. Dupa ce mi-am procurat culori si ate si toate cele adecvate pe cand sa ma apuc serios de treaba, :) mi s-a terminat itamina.Dau o fuga la magazinul cu materiale si nu mai gasesc itamina in nuanta de care aveam nevoie. De data aceasta am cumparat alba dar drept sa spun mi-a cam sarit cheful de a incepe a cauta din nou materiale si combinatii potrivite culorii albe.
Avand ceva ata destul de frumoasa, am cusut totusi cativa trandafirasi asa doar in vag...
Cu trandafirasii cusuti am dat din nou fuga la magazin sa caut un material potrivit.
Destul de nesigura pe ceea ce am cumparat m-am intors acasa sa vad totusi ce v-a iesi.
In final o combinatie indrazneata si vesela. Am mai imbunatatit putin si flodoreii adica fiecare inimioara va purta un nume Maria, Ioana, Elena, etc. Cu alte cuvinte pot fi personalizate si cred ca vor putea fi un dar minunat celor dragi.
Pana dumneavoastra mai trageti cu ochiul pe ici pe colo, eu evadez in atelierul de creatie unde ma asteapta acul si ata.







Un uichend minunat!!!


6 comentarii:

Geta spunea...

Si inimioarele acestea sunt foarte reusite ! numai bine iti doresc !

corina spunea...

La fel sa ai si tu parte numai de bine! O seara faina!

ghemulet spunea...

Mie imi place nespus de mult cum a iesit.Imi place combinatia de material cu panza...Inca nu am o recolta bogata de lavanda(doar cateva fire) dar am cumparat busuioc...Anul acesta voi umple pernute cu busuioc...pana atunci admir pernuta ta...Spor la cusut

corina spunea...

Multumeswc Ghemuletule. :)
Nici eu nu am lavanda, dar imi place foarte mult parfumul ei. Cand o sa merg in tara o sa-mi procur si eu cativa saculeti cu lavanda. :)

Silvia spunea...

Foarte potrivita combinatia trandafiras brodat cu material imprimat, iar ideea personalizarii e foarte buna, imi plac mult imnimioarele tale, au suflet!

Jurnal cu flori spunea...

Uau, cat de frumoase sunt! Esti foarte priceputa si la croit si la cusut! Uau