miercuri, 16 aprilie 2014

Meniul de Paste



Anul acesta mi-am propus ca saptamana Mare, sa fie una cat se poate de lejera din punct de vedere al pregatirii .Meniul nu foarte variat ca in alti ani, si cat se poate de bine dramuit cantitativ.Renuntam la aperitivul variat de mezeluri, piftelute, pateuri, branzeturi etc.
                                                                 Aperitiv:
                                                   salata de beof si salata de vinete.

                                                                  Pranz:
                                                    Supa de fidea si sarmalute.

                                                                   Dulce:
                                                           Un tort de mere.
                                     Traditionalele oua rosii si smoothie verde.

Pentru smoothie fructele se pot pune in lada frigorifica, pentru ca sa fie suficient de reci in momentul prepararii.Se prepara inainte cu cateva minute de  consum, nu se lasa mai mult timp ca sa nu oxideze.


Sa aveti o zi frumoasa!

Un comentariu:

elena marin-alexe spunea...

Meniul tău este asemănător oarecum cu al meu.Să ai bucuria Învierii Domnului în casa ta, în familia ta şi în inima ta, dragă Cori!