miercuri, 17 iulie 2013

Testimonio sau convertire

Imi plac foarte mult convertirile, motiv pentru care ascult totdeauna cu placere aceste povestiri minunate sau le citesc defiecare data cu drag indiferent unde se intampla actiunea.
Mai stiu ca, noi oamenii am ridicat ziduri inalte si trainice intre noi incat sa nu putem patrunde unii la altii...
Maria Vallejo Nagera este un om frumos cu intelect social corect  care in urma cu 13 ani s-a convertit la Hristos, in urma unui pelerinaj facut la Medjugore.
In timp de 12 ani, a scris 11 carti  prima dintre ele fiind atee.Personajul principal al acestei carti, era culmea tocmai un preot. Facuse preotimea si biserica cu sare si otet fara ca sa cunoasca absolut nimic despre crestinism.
Urmatoarele 11 sunt absolut opusul primeia, cu alte cuvinte celalalt manunchi de carti este dedicat cu sensibilitate tocmai Bisericii, preotilor si bineinteles capul fiind Hristos.
Si, cum aici pe blog sunt si oameni care cunosc limba spaniola, am vrut sa aduc si aceasta marturie, de care eu m-am infruptat cu multumire!




Sa aveti o seara lina!!!!

4 comentarii:

Pr.Victor spunea...

Nu ştiu limba spaniolă, dar sunt convins că cele spuse de tine sunt corecte şi de suflet, Corina.
Seară binecuvântată să fie la casa ta!

Nicol spunea...

E motiv de bucurie atunci cand oamenii il descopera pe Dumnezeu si vin la crstinism!Trebuie sa ne bucuram pentru sufletul lor;de fapt si acestea sunt minuni ale zilelor noastre!

elena marin-alexe spunea...

Cel mai minunat lucru din lume este să-l descoperi pe DUMNEZEU ŞI SĂ-I RĂMÂI CREDINCIOS PÂNĂ LA MOARTE, ca să ai viaţă veşnică.
Frumos comentariul tău, Corina dragă!

Bianca Dobrescu spunea...

:)