luni, 20 mai 2013

Desen

Buna dimineata la o noua saptamana pe care doresc sa o incepeti cu bine si cu multumire.Luna Mai, luna florilor a trecut de jumatatea timpului pe care o masoara.Desi ne bucuram din plin de inflorescenta ei, nu am reusit sa aduc cateva flori splendide pe care le-am cules desigur doar in aparat.Dar am reusit sa pregatesc materialul necesar pentru orele de atelier ale zilelor de sambata.Iulia si Bogdan, nu au prins gustul lalelelor, fapt pentru care a trebuit sa caut o noua activitate. Dupa ce mi-am rupt capul cautand fel si fel de activitati care sa le trezeasca interesul,in final am gasit una foarte adecvata varstei lor adolescentine.Si cum ei sunt in clasa a 8-a respectiv cls.a 10-a, mi-am adus aminte de desenul tehnic pe care l-am efectuat si eu aproximativ la aceeasi varsta. Asa ca, am luat cu asalt orice librarie cu material scolar, in care as fi putut sa gasesc un bloc de desen cu dimensiune mai mare. Am gasit de diferite marimi si spre surprinderea mea si cu foi de diferite nuante de alb nu doar alb curat.


Bogdan, a inceput deocamdata cu cativa caluti pe care ii doreste doar in creion apoi inramati si asezati pe perete in camera lui.Vineri seara deja detinea ramele de sticla comandate iar sambata a urmat ora de realizare a lucrarii.
Dupa cum vedeti calutul a fost terminat si inramat. :)
Iulia, se mai gandeste daca sa inceapa ceva sau nu dar asta vom vedea pe parcurs...


Si, cum Patrisia nu are pretentii deocamdata, ei ii priesc foarte bine lalelele fapt pentru care vom continua cu ele.


A doua jumatate a zilei de sambata am petrecut-o in Muzeul Prado din Madrid, unde am respirat aerul unei superbe galerii de tablouri.
Am avut un uichend plin si linistit.
In continuare va doresc o zi senina!!!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Cine a desenat calutul? (am revenit pe "Caminul meu" :) )

corina spunea...

Alina, Bogdan l-a desenat.
Am vazut ca ai revenit in "camin" si am schimbat in blogrrol.:)

Unknown spunea...

Mi-era dor de linistea si frumosul din pozele tale, Corina :)

Anonim spunea...

A desenat foarte frumos.

corina spunea...

Iuliana, :)

Maria spunea...

Buna dimineața, Corina!
Foarte frumos desenul, indiferent cine l-ar fi făcut!

corina spunea...

Multumim Maria! :)

Nicol spunea...

Ai copii talentati!Ma bucur ca au mostenit talentul, iar tu esti cea mai mandra!Fiica mea cea mare e la design, la Colegiul de Arta din Constanta si am aceeasi bucurie cand ii vad lucrarile!

corina spunea...

O scoala frumoasa e cea de arte. Iar copiilor talentati cred ca le vine de minune asa o scoala.Ai mei nu merg la nimic dar, internetul ne ajuta sa invatam multe. :)
Bogdan, a invatat la chitara de pe internet.