marți, 22 ianuarie 2013

Fly Lady


Astazi mi-am dat intalnire cu Fly Lady. Am intrat hotarata in baie si dai smotru. Imi statea pe cap de ceva timp curatatul rosturilor dintre faianta.Am zoit bine suprafata si apoi am pulverizat lesie sau clor cred ca ii spune la noi. Atentie! clorul nu dezinfecteaza doar are proprietatea de inalbitor.
Am scos absolut tot afara din baie prosoape, obiecte de pe marginea ghiuvetei, cosul cu haine etc.
Locul trebuie sa fie eliberat pentru a putea sa te misti in voie.
Timp de o ora am uitat de tot si de toate adica m-am concentrat sa iese totul ok.
Nu am facut mare lucru dar tot e bine ca am mai pasit un prag.
Maine e o alta zi sa vedem ce mai pot face.


Sa aveti o zi senina!

6 comentarii:

Unknown spunea...

Hihi, avem baile exact aceeasi culoare. Doar ca rosturile tale sunt mai curate decat ale mele :))

Pr.Victor spunea...

E bună uneori câte o hotărâre din asta, nu de alta, dar rezultatul este mereu satisfacţia lucrului bun săvârşit când/cum trebuie.

corina spunea...

Iuliana, :))

corina spunea...

Parinte Victor eu totdeauna ma gandesc la rezultat.Si-i drept ca satisfactia iti da branci si te indreapta spre inainte! :)

simf spunea...

eu am o vaporeta - un fel de cana electrica posesoare de cioc care scoate aburi. trec cu buretele plin de spuma pe fainata (si la mine e tot bleu-gri), apoi pun vaporeta la treaba si la final sterg cu o bucata de prosop. in 15 minute am spalat toata baia. curata impecabil rosturile, si geamurile le spal la fel.

corina spunea...

Simf,e adevarat ca in ziua de azi exista aparatura moderna care ne scoate din criza de timp doar ca eu nu am asa ceva sunt in urma la capitolul acesta...:))
Singurul meu aparat la care nu pot renunta este aspiratorul. Nici la bucatarie nu ma pot lauda cu aparatura ca nu am nici macar un robot de bucatarie.
Dar,...merg inainte!!!
O zi faina si multumesc de gand!