luni, 21 ianuarie 2013

Citatul zilei

Buna dimineata si bun gasit la o noua saptamana.Pentru a incepe ziua cu bine avem nevoie sa ne ridicam mintea, sa punem gandul in garda si sa indreptam inima spre cer.
Am auzit undeva indemnul de mai jos si l-am receptat...


Am avut un buchet frumos de trandafiri si s-au ofilit. Le-am taiat cozile mai scurte si am vrut  sa-i pun la uscat iar apoi sa-i pulverizez cu fixativ.In timp ce umblam cu mare grija sa nu se scuture, unul caruia cu siguranta nu i-a placut ca va trece prin procedeul meu, si-a desfacut aripile si a zburat.A trebuit sa nascocesc ceva  ca sa nu-l arunc asa pur si simplu.
Imi zboara gandul la Dumnezeu. Cred cu siguranta ca si Lui ii pare rau sa fim aruncati asa pur si simplu fara sa ajungem sa-L cunoastem . Si se straduieste Dumnezeu sa ne trimita de toate si familie, si copii, si parinti, si frati, si prieteni, si bunastare, si frumuseti naturale, si sanatate, si bucurii si...si...iar omul parca nu vede, nu aude...iar Dumnezeu continua sa nascoceasca ceva numai si numai sa nu fim aruncati pur si simplu....
Sa aveti o saptamana spornica!


7 comentarii:

Iuliana spunea...

Corina, tare-mi esti draga si tare multe am de invatat de la tine. Ce bine ca ai revenit! :)

Nicol spunea...

Corina, ti-am simtit lipsa;de cate ori intram pe blog,urmaream sa vad daca ne mai scrii ceva...Stiu ca bine nu ti-a fost de n-ai avut starea sa scrii, am vazut ca ne urmareareai si lasai fiecaruia cate o vorba buna...Ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne intareasca, sa ne dea puterea de a merge mai departe...nici eu nu pot sa arunc florile prea usor;le mai tin o vreme chiar daca s-au uscat, amintindu-mi de frumusetea lor, iar apoi le arunc in iarba,sa se intoarca in natura!Sa te ajute Maica Domnului in toate si sa ai o saptamana buna si frumoasa!

corina spunea...

Iuliana, invatam unii de la altii omul cat traieste are de invatat.Si eu invat de la voi de la fiecare cateceva. :)

corina spunea...

Nicol, stii tu starile noastre sunt schimbatoare...as fi vrut sa renunt de tot. Dar... :)
Iti doresc numai bine!

Pr.Victor spunea...

Spor să fie şi la casa ta Corina, în binecuvântarea Celui de sus, spre tot lucrul ce bun.

corina spunea...

Multumesc parinte! :)

dulceameacasa spunea...

Asa se pare...ne tot risipim, in loc sa ne adunam ...SA fii binecuvantata!