luni, 16 aprilie 2012

La brat cu versetul...

Versetul acestei saptamani l-am ales in urma unei predici.Parintele vorbeste despre cartea sfanta  a lui Dumnezeu.Stim cu totii ca in ea gasim poruncile  Dumnezeului celui viu care ne-a creat pe noi oamenii.Se cuvenea sa ne ingrijeasca si cu porunci de care sa ascultam.
Una din aceste porunci este si versetul de mai jos care se gaseste la Isaia cap.34:16.
In paranteza am scris biblia nu pentru dumneavoastra cei care aveti cunostinta despre cartea Domnului, ci pentru multele suflete tinere care nu stiu nimic despre aceasta "carte".


Va doresc in continuare o sarbatoare aleasa!

4 comentarii:

ghemulet spunea...

eu am 22 de ani (sunt tanara!?!)dar cred ca multi tineri stiu care este Cartea Domnului..chear astazi,viitorul meu sot si-a cumparat o Biblie de la o manastire de la el de acasa..M-a sunat si M
-a intrebat daca ma supar:)).Te pup!Nu ma mai satur de citit blogul tau.

corina spunea...

Draga ghemulet ce nume frumos ai :)in primul rand vreau sa-ti spun un bine ai venit pe blogul meu.Sigur ca la acesti frumosi ani esti tanara.
Poate ca problema nu se pune tinerilor celor din tara.Eu am facut biletele pentru tinerii romani de-aici din Spania.Aici tinerii sunt mult mai dezorientati decat cei de-acasa mai ales atunci cand parintii nu merg la biserica decat doua zile pe an: Pasti si Craciun.Cultura e destul de deoasebita fata de a noastra. Adica e cu mult mai suava decat ortodoxia.Apoi sa nu uitam ca noi traim intr-un Occident destul de indepartat de Dumnezeu.
Cred ca nu am fost eu prea explicita!
Nu vreau sa lovesc tinerii sub nici o forma noi cei mai inaintati in varsta de cele mai multe ori suntem mai dezorientati decat voi tinerii in anumite forme.
Acum plec la serviciu dar o sa trec in vizita pe la tine.
Iti doresc o sarbatoare minunata si te mai astept!!! :)

Unknown spunea...

Hristos a inviat!

ghemulet spunea...

Multumesc de primire...Nu,Nu ma simt deloc lovita...oricum imi place ceea ce spui si ceea ce scri...O seara frumoasa..