luni, 19 iulie 2010

In mijlocul naturii

Vreau sa va spun ca noi aici in Spania ne confruntam cu calduri destul de ridicate,si poate chiar neobisnuite.Eu cred ca nu ne-am confruntat cu asa calduri mari pe o perioada asa de lunga.Peste saptamana ne ascundem prin locuinte iar seara dupa ora sapte se umple parcurile de oameni si copii care cauta racoarea vegetatiei naturii.In acest sfarsit de saptamana ne-am cuibarit cu totii in masina si am plecat sa cautam un loc unde ne-am putea bucura de mai mult oxigen de la natura.Nu am avut o destinatie sigura pentru ca am plecat asa pe nepusa masa insa am gasit un loc deosebit de frumos.
La o ora de mers cu masina am intalnit un sat cu numele Tendilla din judetul Guadalajara. Am cautat o piscina in apropiere pentru ca nu era de stat in soare.In final am gasit una mica dar frumoasa.Nu ne asteptam la ce am gasit.
Acesta este satul stilul lor de case este foarte diferit de al nostru.


Dealurile sunt plesuve, vegetatia  rara si  uscata nu au bogatia padurilor.Insa acestea se gasesc doar in anumite zone.Nordul Spaniei este de o frumusete covarsitoare.


Acesta este satul vazut de la piscina.


Aici am intrat in interiorul piscinei.Am gasit un peisaj minunat plin de verdeata si de o aroma imbatatoare a acestor pomi infloriti.Mirosul lor se aseamana foarte bine cu cel al Socului.











Iar aici piscina cu o apa limpede ca cristalul.Am fost foarte incantati mai ales ca se afla chiar putina lume.La intoarcerea spre casa am mai facut cateva fotografii.






Aceste flori sunt Leandru si sunt intinse pe marginea soselei.Pot sa spun ca l-am simtit pe Dumnezeu aproape prin natura care este lucrarea mainilor lui si daruita noua oamenilor pentru a ne bucura si al simti cat mai aproape pe El.
Cu acestea va doresc un nou inceput de saptamana binecuvantat!

3 comentarii:

Liliana spunea...

Ma bucur pentru voi!
Leandru este minunat, la noi in tara greu se prind, desi am inteles ca nu sunt plante pretentioase!
Si eu iti doresc o saptamana binecuvantata!

Liliana spunea...

Ma bucur pentru voi!
Leandru este minunat, la noi in tara greu se prind, desi am inteles ca nu sunt plante pretentioase!
Si eu iti doresc o saptamana binecuvantata!

Mariana spunea...

Foarte frumoase locuri, Corina, satucul este minunat, parca as fi patruns in alta lume cand m-am uitat la poze...
Ma bucur ca ati avut parte de asa o zi...ai dreptate, frumusetea ne indreapta mereu gandul spre Dumnezeu, minunatul Facator ar tuturor lucrurilor minunate.
Te imbratisez!