miercuri, 21 iulie 2010

5 Euro

Saptamana trecuta am dat o fuga pana in Ikeea pentru ca doream sa vad cateva lucrusoare pentru camera Iuliei.Nu am gasit ceea ce cautam asa ca mi-am propus sa nu zabovesc prea mult.Aproape spre iesire mi-a atras atentia un covoras sau mai bine zis un presulet.M-am uitat la el l-am cantarit putin din priviri si m-am trezit ca sunt cu gandul undeva acasa in tara in urma cu vreo 20 si ceva de ani.Tocmai intre anii copilariei.Mi-aduc aminte ca si mama avea presuri puse prin camere pe podele pe marginile covorului.Dar "moda" s-a dus iar eu cu acest prilej mi-am adus aminte de acea vreme.Si m-am gandit ca as putea readuce aceasta moda din nou in casa mea.Asa ca mi-am cumparat presul si arata super.


Mi-am zis ca o sa il pun in bucatarie dar odata ajunsa acasa cu el destinatia i-a fost dormitorul .Si sa vedeti ce bine ii sade dormitorului cu el.Sambata cand am iesit in natura l-am luat cu mine sa ma bucur de el la iarba .Am facut si proba......




Am mai luat cu mine si cateva inimioare pe care le terminasem vineri seara.Pe acestea le-am confectionat din materialele pe care mi le-am cumparat in urma cu ceva timp.Nu stiu care e parerea voastra dar eu zic ca sunt destul de reusite.














Asa arata covorasul cu AER DE TARA in dormitor la mine in oras.
Covorasul a costat doar 5 Euro!



***********
Anul acesta am avut planuita vacanta acasa in tara cu toata familia.Chiar ma gandeam sa vizitam locurile Moldovei in primul rand Manastirile.In final ne-am trezit ca sotul nu are concediu si asa ....am ramas aici.Totusi l-a rugat pe seful lui sa-i deie macar cateva zile sa putem scoate si copiii undeva .A primit o saptamana asa ca trebuie sa  pregatesc bagajul pentru vineri de o vacanta de 10 zile la mare.
Directia?!Murcia !La intoarcere....poze.
Va doresc tuturor o vacanta frumoasa.
Multe binecuvantari!
Corina

14 comentarii:

Liliana spunea...

Concediu placut, sa va simtiti bine si sa va intoarceti cu forte proaspete!
Covorasele imi plac tare mult, pe langa frumusete si delicatete sunt si foarte practice le iei imediat si le scuturi. Asa incat covorasul este tare potrivit acolo.
Doamne ajuta!

Irina spunea...

Corina, concediu placut.Imi pare rau ca nu ajungeti in tara,poate ne intalneam.

corina spunea...

Liliana multumim.

corina spunea...

Irina tare mi-ar fi placut insa poate vara viitoare daca nu intervine nimic.Sa lasam totul in mainile celui Prea Inalt.

elena marin-alexe spunea...

Dormitorul tau are un aer rustic si emana prospetime.Eu imi adaptez moda dupa gustul meu.Nu pot fi inchistata si nici nu vreau.Felicitari Cori!

Doina spunea...

Covorasul arata minunat in dormitorul tau! Inimioarele sunt foarte reusite. Cel putin cele mov imi plac foarte mult.

corina spunea...

Elena multumesc pentru interventia ta iar eu te imbratisez in Domnul!Fii binecuvantata!

corina spunea...

Doina multumesc.Aici se poarta foarte mult culoarea mov asa ca repede am gasit materiale ca sa le realizez in aceasta culoare.O zi buna draga Doina si bucurie iti doresc!

Oana Roxana spunea...

Corina,iti multumesc ca m-ai vizitat! Sa-ti traiasca copiii! Sunt frumosi. :)
Imi place presuletul,dar si inimioarele sunt reusite.Sa le folosesti sanatoasa!
Aaa! Vacanta placuta! :D

Mariana spunea...

Corina, sa ai o vacanta reusita in care sa te odihnesti si sa te bucuri la maxim de fiecare zi!
Drum bun si sa va intoarceti sanatosi!
P.S. Pernitele sunt adorabile!

Ela spunea...

Vacanta placuta!Inimoarele sunt frumoase dar imi place si presuletul!

C.T spunea...

Foarte frumoase covorasele ,ingerasii si inimioarele. Oricum vom reveni la rustic pentru ca toate cele sintetice produc mult praf. Vacanta plina de bucurii!

IrinaBohemianDance spunea...

Covorul e tare dragalas,inimioarele sunt extrem de reusite,iar daca aveti planuri de vacanta eu nu va doresc decat sa va distrati la maxim si la final sa ne aratati si noua cateva fotografii din Murcia !

Pe curand,

Irina

corina spunea...

Va multumesc tuturor!