joi, 15 iulie 2010

Suferintele lumii de azi

Suferintele lumii sunt fara sfarsit.Se vede peste tot o descompunere generala,si familii,si mici si mari.In fiecare zi inima mea se face tocatura.Cele mai multe case sunt pline de suparari,de neliniste de stres.Numai in casele care traiesc dupa Dumnezeu oamenii sunt bine.In celelalte unii divorteaza,altii sunt falimentari,altii bolnavi,altii accidentati,altii se sinucid,.altii cu psiho- medicamente,iar altii cu droguri.Mai mult sau mai putin cu totii,sarmanii,au cate o durere.Mai ales acum nu au de lucru;datorii de aici suferinte de dincolo;ii urmaresc bancile,ii scot din case,o multime de necazuri.Si acestea nu tin o zi sau doua.Iar din pricina acestei situatii chiar si copiii ai acestor familii se imbolnavesc.
Cata nefericire exista in lume!Cand pe cineva il doare  si se intereseaza de ceilalti si nu de sine,atunci el vede intreaga lume ca la radiografie,cu raze duhovnicesti...De multe ori atunci cand rostesc rugaciunea:"Doamne Iisuse...",vad copilasi mici,sarmanii cum trec pe dinaintea mea mahniti si se roaga lui Dumnezeu.Mamele lor ii pun sa faca rugaciune pentru ca au probleme, greutati in familie si cer ajutor de la Dumnezeu.Intorc butonul pe aceeasi fregventa si astfel comunicam.

                                  Pr.Paisie
                               Cu dragoste si durere
                                           pentru omul contemporan.

3 comentarii:

Liliana spunea...

Cata dreptate are Cuviosul Parinte! Chiar si in familiile in care intra Dumnezeu sunt probleme, sunt mari incercari, insa cred ca acolo toate se rezolva cu Bunul Dumnezeu si rugaciune.
Te imbratisez , Corina!

Oana Roxana spunea...

Unde nu exista Dumnezeu,exista tristete.Uneori numai gandindu-ma la El,ma cuprinde un val de fericire.Pacat ca nu ma tine mult!E numai vina mea,dar sper ca intr-o zi Il voi gasi cu adevarat!

corina spunea...

Oana asa sa fie cum spui tu si Domnul sa-ti ajute in ganduri bune!