sâmbătă, 10 iulie 2010

Puisori ca decor

In zona patwork am reusit foarte putin adica abia am facut un singur bloc.Mai am de facut alte cinci dupa care vreau sa asamblez si sa imi termin si eu pernitele pentru protejarea scaunelor din salonul unde luam masa.


Intre timp am lucrat si cativa puisori sau porumbei nici eu nu stiu exact cu ce seamana mai bine.Se potrivesc foarte bine ca decor in bucatarie sau in salonul de servire a mesei si de ce nu chiar si in dormitoarele copiilor.


Bucataria mea e foarte mica si nu am masa pentru ca nu imi intra decat una de dimensiune mica.Asa ca am renuntat la terasa,am inchis-o si am facut-o un fel de salon pentru servirea mesei.Aproape toata ziua stau aici pentru ca de fapt aici este si"atelierul"unde imi desfasor activitatea cusutului.








De moment doar atat va pot arata,vreau sa va spun totusi ca m-am inspirat de pe un alt blog insa puisorii mei nu seamana aproape de loc cu aceia deoarece nu au delicatetea profesionalismului.Aceia sunt adevarate randunici iar ale mele mai mult gainuse.:))
Va doresc o Duminica dintre cele mai placute!Doamne ajuta tuturor!

8 comentarii:

elida spunea...

Foarte frumoase

ELISA spunea...

Me gustan tus palomitas, son muy delicadas.Gracias por tus palabras. Tienes un español buenísioi, yo lo siento pero no te puedo escribir en rumano, como seria mi deseo.Tengo tres amigas rumanas:Loredana,Mirela y Crengucha que no se si esta bien escrito, ella quiere que la llame Ramita, que dice que es la traducción. Un abrazo.

Liliana spunea...

Foarte frumos, Corina draga. Imi place tare mult ce iese din mana ta:)

IrinaBohemianDance spunea...

Ce lucruri frumoase ai realizat!!Esti cu adevarat foarte priceputa!!

Te imbratisez cu drag si-ti urez o saptamana minunata!!

Irina

Doina spunea...

Buna Corina,
Iti multumesc pentru comentariul lasat pe blogul meu! Ma bucur cand intalnesc noi prieteni! Puisorii tai sunt foarte reusiti si nu cred ca trebuie sa semene cu cei vazuti pe alt blog, deoarece sunt rezultatul imaginatiei si talentului tau.
Iti doresc mult spor la munca si am sa-ti urmaresc blogul cu mult interes!
Doina

Mariana spunea...

Hi,hi, Corina, nu stiu ce-or fi, puisori, porumbei, gainuse, dar stiu ca-s draguti si se potrivesc de minune in locsoarele in care i-ai asezat!

Ramona spunea...

Corina, cosi lucruri foarte frumoase, am vazut si inimioarele, care sunt deosebite. Felicitari.
Ai pus ceva din frumusetea sufletului tau in ceea ce lucrezi.
Bucurie.

corina spunea...

Ramona multumesc de vizita, de accesare da...asa este cred ca fiecare dintre noi avem si o parte a frumusetii sufletului si este bine sa o aratam fiecare asa cum avem darul.Doamne ajuta!