luni, 5 iulie 2010

In lumea culorilor

De cand m-am inscris la curs am inceput sa iau cu asalt cele cateva magazine de materiale care sunt aici in oras.Insa sa fiu sincera ma cam dezamagesc preturile deoarece sunt destul de piparate cel putin asa le simt eu.1ml costa de la 7,8,9, 11 euro.


Cu cat sunt culorile mai vii cu atat sunt mai scumpe.Asa ca mi-am schimbat directia spre piata.Acolo am dat de pietari care aduc resturi direct de la fabrica si am gasit si frumoase si bune la pret.Acestea sunt materialele pe care am reusit sa le achizitionez de pe piata cu exceptia a doua sau trei care le-am cumparat sambata de la Madrid pentru ca am aflat de un depozit nu foarte mare cu materiale. 


Sunt foarte incantata dar si nerabdatoare sa vad ce o sa iasa bun si frumos din toate aceste bucatele colorate.


De moment sunt in vacanta pana in Septembrie dar pana atunci o sa lucrez eu ceva din capul meu.
Iar mai jos am mai facut o perinita pentru o doamna careia iau placut mai multe lucrusoare pe care le-a vazut.
+









Va doresc o noua saptamana binecuvantata!

16 comentarii:

Liliana spunea...

Foarte frumoase materialele. Sa ai spor! Si sa ne arati si noua ce faci din ele.
Si eu iti doresc o saptamana binecuvantata!

C.T spunea...

Superbe materialele si chiar casa .acum depinde ce croitoreasa ai!

Elena spunea...

Foarte frumoase materialele! Incearca sa faci 9 pach dupa metoda de pe blogul meu, ai sa vezi ce simplu este!

Mariana spunea...

Si eu abia astept, Corina, sa vad ce o sa lucrezi!
Foarte dragute materialele!

corina spunea...

Acum sunt in lucru.Si eu sunt curioasa ce o sa iasa mai ales ca experienta mea este zero.In primul rand trebuie sa iti alegi un model apoi nu stiu nimic in privinta combinatiei culorilor......

Anonim spunea...

Am lasat doua comentarii si nu le gasesc.

corina spunea...

Anonim cine stie acum vad ca merge. :)

corina spunea...

Fetelor in primul rand va multumesc pentru comenturile voastre.Eu am lasat inca un comentariu pentru anonim dar vad ca nu mi-a aparut iar comentul tau C T si al Marianei mi-au aparut abia acum la 4.30 cu toate ca la voi imi indica ore ale diminetii.Nu stiu daca raspunsul meu va ramanea aici.Cred ca se intampla ceva dar nu stiu cum as putea rezolva.Sa vad ce se intampla pe parcurs.:(

corina spunea...

Elena acela am inceput sa-l fac acum sa vad ce imi iasa.Eu il am in patrate de 10 cm,iar acum il incerc in patratele de 7 cm.O zi buna iti doresc si te invit cand sunt gata sa ma corectezi.:)

elida spunea...

Foarte frumoase Corina,astept sa vad ce minunati mai faci.O zi buna iti doresc.

lotus art spunea...

Corina te invit sa aduci experientza si talentul tau pe forumul http://hobby-handmade.forumer.ro.un mod de a imparti experientza si priceperea noastra ,o publicitate gratuita blogului si artei pe care o practiciIti multumesc si sper sa devii un membru al acestui forum.O zi buna

elena marin-alexe spunea...

Ai maini de aur, precum vad aici...multe frumuseti create de tine draga Corina.Te felicit din toata inima. Dumnezeu sa te binecuvanteze draga mea draga!
Multumesc pentru ca-ti gasesti timp sa ma citesti...

corina spunea...

Elena cred ca timpul este scump pentru fiecare persoana in parte insa daca vrei sa realizezi ceva,sau sa afli ceva,ori sa te intalnesti cu ceva sau chiar cu cineva,sau pur si simplu vrei sa-ti amintesti de ceva atunci opresti timpul si faci ceia ce doresti.Asa ca eu te citesc chiar cu multa placere.O zi deosebita si pentru astazi!

Irina spunea...

Corina, superbe materalele. Eu as combina primul, cel cu floricele rosii, cu cel in carouri alb-rosu.

corina spunea...

Irina din coincidenta chiar asa am facut combinatia.Doar ca la ce lucrez eu am pus patru culori .Cele doua si anca alte doua:)))

ELISA spunea...

¡Hola Corina! Me llamo Elisa, amo a Rumania, por el contacto con unas rumanas estupendas.Tienes un blog interesante, asi que te voy a seguir. ¡La rebedere!