luni, 11 noiembrie 2013

Informatiile din microcipul cardului de sanatate
Acestea sunt informaţiile din microcipul cardului:
- numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;
- codul unic de identificare în sistemul de asigurări;
- numărul cardului naţional de sănătate;
- diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;
- grupa sanguină şi RH-ul;
- acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;
- numele medicului de familie şi datele lui de contact.

* Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă, fără informarea corectă şi fără acordul nostru.

Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu unul oricare, despre cardul de sănătate:

Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:

- Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile!!!

- Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.

- Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat. Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.

- La Consiliul Europei există o presiune imensă din partea firmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.

- Forţa financiara uriaşă a acestor "rechini" face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ.

- Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.

- Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!

- Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice!!! 

- Se introduce o noua taxa , fara ca populaţia sa fie intrebata, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.

- In privinţa donării de organe: vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.

- Cui vor folosi organele luate de la romani??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc???

- Cine va apăra "prostimea" de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari?

- Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor , care nu au familiile alături de ei.

- Deci nu are cine să-i apere de reţelele de "transplant de organe"!!!

- Exista un comerţ ilicit de organe de transplant , este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.

- Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face!!!

- Ultimul exemplu este A1H1 (gripa porcină ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile.

- Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale.

- Cardul de sănătate este "arma" cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un " furt al secolului " săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!

- Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă: CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE!!!

- Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plăti de doua ori asistenţa medicală.

- Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere.

- Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament. Ce minunăţie de neam suntem!!!
- Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de "prostime"!!!
- Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic!!!

- Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:

- În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.
Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementareaparţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
- De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat?

Cine are interese în a controla românii  si  la capitolul sănătate şi organe?
Sursa: http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/10/14/distributi-pe-bloguri-si-facebook-dezvaluiri-socante-depre-cardul-de-sanatate/

7 comentarii:

Iuliana M. spunea...

Hmm, foarte interesant. Nu stiam nimic din culisele cardului de sanatate.

corina spunea...

Iuliana, am gasit articolul pe facebook si l-am trecut si eu aici.
E socant tot ce aflam ulterior demerselor.
Si totusi ma bucura un lucru.
Cel putin in Ro. sunt oameni care doresc sa dezvaluie adevarul si aproapelui sau pe cand aici in occident au luat masurile fara ca populatia sa aiba cunostinta de ceva.Aici toata lumea si-a luat buletinul cu cip fara batai de cap.Iar daca nu ma insel si cardurile de sanatate sunt pe punctul de a le schimba. Acum este obligatoriu sa te prezinti cu cardul alaturi de buletin la medic altfel nu ai sanse de control. Nici cel putin nu se face nici o programare fara aceste doua acte.

Anonim spunea...

Dar eu nu inteleg unde e problema cu aceste carduri, pentru ca toate randurile scrise de domnul doctor sunt cuvinte transparente, sunt simplele lui frici si nimic mai mult. Nu ai cum printr-un cititor de carduri de la supermarket sa accesezi datele pacientului, pt ca este nevoie de un program pe care doar farmaciile il au si cabinetele medicale. Asa ca asta nu ar fi cu nimic mai diferit pt pacient decat e acum. Doar pt sistem, pt ca nu va mai dura 15 minute pana introducem in farmacie datele pacientului si pana intrebam ce medicament doreste pentru ca nu intelege diferenta intre dci si denumire comerciala, ceea ce e normal, pt ca nu are de unde. Eu nu inteleg consternarea, motivele prezentate nu sunt valide, exceptand acela ca se platesc din banii nostri. Dar si pe pensionari ii tinem noi cei 10% dintre asigurati si totusi nimeni nu se plange de asta.

Si daca ar avea acces la date (ceea ce nu e cazul), firmele de asigurari nu te pot forta sa iti faci asigurare, nu iti pune nimeni pistolul la cap.

Sunt o cititoare fidela a blogului, rezonez cu multe din ceea ce scrii de obicei, nu si cu ceea ce ai scris aZi. Am impresia ca incercam sa ne cream probleme undeva unde sunt deja altele mai mari. E ca si cum ti s-a taiat un picior si pe tine te preocupa zgarietura de 1 mm de pe degetul de la mana. Chiar astept un al motiv decat cel cu care sunt de acord si pe care il putem prevedea sigur, care sa arate ca e o idee proasta introducerea acestor caduri,nu preuspuneri. Putem presupune ca putem muri la fiecare pas pe care il facem, asta nu inseamna ca o sa murim sigur in clipa urmatoare. M-as bucura sa vezi macar o parte din incongruentele dnului doctor, care nici nu stim daca e doctor, dar asta nu are importanta, nu vreau sa fac atac la persoana asa cum face si el in articol.

Aa.

Anonim spunea...

Peste tot scrie acest personaj "este dovedit", de parca spunand asta dovedeste cu ceva faptul. Pt ca pe net se poate scrie orice, si asta este DOVEDIT, ajungem sa credem orice spune cineva doar pt ca rezoneaza cu fricile noastre.

Nici mie nu imi place ca din banii mei se vor plati toate astea, dar restul motivelor si modul in care pune problema sunt simple sperieturi si non-argumente. Si nu inteleg de unde si pana unde s-a implicat Biserica in asta, nu stiu cum a ajuns aici.

Aa.

corina spunea...

Draga Aa, ce sa-ti raspund, depinde fiecare ce interese are cu privinta la viata particulara. E clar ca odata ce datele noastre sunt introduse atat de exact se urmareste viata particulara a individului.
eu am mai surprins un punct important pentru mine personal si anume acela unde spune ca ne-am exprimat acordul cu privire la donarea organelor dupa deces, ceea ce nu este posibil ca o persoana sa mai doneze vre-un organ dupa ce a decedat. Din cate stiu organele se pot dona inainte chiar si cu cateva minute de moarte dar nu dupa. Aici deja este vorba despre eutanasiere.
Apoi PR. Paisie Aghioritul vorbeste foarte clar despre buletinele de identitate si tot ceea ce reprezinta un cip.
Acum depinde de fiecare ce il intereseaza.Fiecare persoana isi da acordul din punctul sau de vedere dar este bine sa nu trecem usor cu vederea aspra celor ce ne sunt puse pe masa.Eu ca simplu cetatean fara cunostinta de legi, manipulare etc. imi place sa ma informez si sa cunosc ce anume este bine sau rau.
Nu am pus postarea nici cu gand rau nici cu gandul de a speria pe cineva.Pur si simplu sunt persoane care sunt interesate de ceea ce se intampla in jurul lor si nu strica sa avem cunostinta si daca se poate si discernere din punct de vedere crestin.
Sper ca nu te-am dezamagit. :)
O zi minunata sa ai!!!

corina spunea...

Biserica sigur ca are dreptul sa se implice deorece viata omului e trup si suflet.Societatea a abandonat necesitatile sufletului si din pacate invaluie doar viata trupeasca.Invatatura biserici se ingrijeste de amandoua.Daca sufletul este sanatos atunci si trupul are sanatatea lui. Daca sufletul este bolnav trupul il urmeaza.
Societatea abandoneaza si chiar si exclude individul insa Dumnezeu NU. El nu are pe nimeni de pierdut ne iubeste pe toti la fel.

Anonim spunea...

Se poate dona si dupa deces, nu orice, dar si decesul este o chestiune interpretabila.

E mai complexa situatia, oricum se stie totul despre noi, doar ca acum stim si noi oficial ca se stie totul despre noi. :)

Aa